Δραστηριότητες Εταιρειών Ομίλου Quest

Info Quest Technologies

 Ψηφιακή Τεχνολογία

 Από  την έναρξη των δραστηριοτήτων της το 1981, η  Info Quest Technologies προσανατολίστηκε στρατηγικά στη δημιουργία αξίας σε όλη την αλυσίδα διανομής, από τον κατασκευαστή, έως τον τελικό πελάτη, αναπτύσσοντας πολύπλευρη δραστηριότητα και ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και παροχής υπηρεσιών γύρω από επιλεγμένα προϊόντα και τεχνολογίες.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς: 

 • Διανομή προϊόντων και λύσεων  Πληροφορικής και Επικοινωνιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, σε όλο το φάσμα της ελληνικής αγοράς, καταναλωτικής και επαγγελματικής,  σε συνεργασία με περισσότερους από 60 κορυφαίους διεθνείς οίκους - μεταξύ των οποίων οι IBM, Apple, HP, Dell, Lenovo, Samsung, Microsoft, Symantec, Autodesk, Citrix, Intel, EMC, Epson, Lexmark, Western Digital, κ.α. -   και ένα επίλεκτο δίκτυο συνεργατών / μεταπωλητών,  αποτελώντας εδώ και πολλά χρόνια τη σημαντικότερη πύλη διάθεσης τεχνολογίας στην Ελληνική αγορά.
 • Ανάπτυξη της πλατφόρμας U  για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της καταναλωτικής και την επαγγελματικής αγοράς των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.  Με κεντρικό άξονα το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, που αναπτύσσεται με τα αυστηρότερα standards και τεχνολογίες που διέπουν το e-commerce διεθνώς, ένα πλήρως οργανωμένο call center εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και επιλεγμένα καταστήματα για τοπική υποστήριξη (U Shops)  η πλατφόρμα εξασφαλίζει πρόσβαση σε  μία τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και προϊόντων lifestyle και καθημερινής χρήσης,  σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 • Απευθείας εξυπηρέτηση μεγάλων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, μέσω του εξειδικευμένου ηλεκτρονικού B2B καταστήματος www.youb2b.gr, τηλεφωνικού κέντρου Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών, εξειδικευμένων ομάδων Presales & After Sales και Κέντρου Επίδειξης Λύσεων.
 • Σχεδίαση και παροχή λύσεων και υπηρεσιών cloud - Infrastructure as a Service, Software as a Service, Platform as a Service – ως επίσημος συνεργάτης των μεγαλύτερων διεθνώς παρόχων cloudserevices, όπως οι Microsoft, Citrix, Symantec, κλπ, καθώς και εξειδικευμένων Software Houses, μέσω της ανάπτυξης μίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας  ενημέρωσης και διάθεσης (Qcloud).
 • Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης από καταρτισμένους και πιστοποιημένους μηχανικούς, ως εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης των κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων και πανελλαδικά, μέσω δικτύου συνεργατών (Quest Service Centers). Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν  από το serviceσυστημάτων και  την τεχνική υποστήριξη χρηστών  για θέματα hardware ή software, έως την υποστήριξη μεγάλων εγκαταστάσεων βάσει συμβολαίων συντήρησης ή on call. 
Κορυφή Σελίδας

Uni Systems

 Ψηφιακή Τεχνολογία

Η Uni Systems, απευθυνόμενη στους μεγάλους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις,  σχεδιάζει, εφαρμόζει και υποστηρίζει Λύσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών, που συντείνουν στην τεχνολογική υπεροχή των πελατών της και υποστηρίζουν την προσπάθειά τους να κερδίζουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε όποια αγορά αυτοί δραστηριοποιούνται.

Η δέσμευση αυτή γίνεται πραγματικότητα, καθώς το εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας εξελίσσεται σε στρατηγικό συνεργάτη του πελάτη, βοηθώντας τον να προβλέψει τις ανάγκες του και να επενδύσει σε λύσεις προστιθέμενης αξίας και υψηλής ποιότητα υπηρεσίες, που αφορούν: 

 • Υπηρεσίες Data Center
 • Λύσεις Υποδομής Πληροφορικής & Επικοινωνιών
 • Επιχειρησιακές Λύσεις & Υπηρεσίες
 • Λύσεις Τηλεπικοινωνιών
 • Εφαρμογές Κάθετων Αγορών στον Τομέα Δημοσίου, τον Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Τομέα και τον Τομέα Τηλεπικοινωνιών.

iSquare

Ψηφιακή Τεχνολογία

  Η iSquare πρωτοπορεί δημιουργώντας και προσφέροντας στην αγορά ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών Apple, ώστε να φέρει πιο κοντά τους Έλληνες καταναλωτές στη φιλοσοφία της Apple. Για το σκοπό αυτό η iSquare:

 • δημιουργεί με κατάλληλες επενδύσεις ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων με πλήρη γεωγραφική κάλυψη,
 • αναπτύσσει τις συνεργασίες της µε αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης για την προώθηση των προϊόντων Apple στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό,  
 • δημιουργεί ένα πρωτοποριακό δίκτυο καταστημάτων αποκλειστικά για προϊόντα Apple στα πρότυπα των Apple Premium Resellers,         
 • επενδύει σε συνεχή και σε βάθος εκπαίδευση του Δικτύου της, ώστε η υποστήριξη πριν αλλά και μετά την πώληση να ανταποκρίνεται στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα της Apple και της iSquare,
 • εστιάζει στο σημαντικό χώρο της Εκπαίδευσης,
 • βελτιώνει τις υπηρεσίες υποστήριξης των προϊόντων και λύσεων της Apple,      
 • συμπληρώνει το οικοσύστημα Apple με λογισμικό και περιφερειακά καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού.
Κορυφή Σελίδας

iStorm

Ψηφιακή Τεχνολογία

Τα καταστήματα  iStorm, αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για  τους φίλους της Apple. Λειτουργούν ως Apple Premium Resellers, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple, παρέχοντας την  εξαιρετική εξυπηρέτηση που έχουν κάνει τα ανάλογα καταστήματα μοναδικά σε όλον τον κόσμο. Τα δύο καταστήματα iStorm που λειτουργούν σήμερα στην  Αθήνα, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για να δει κάποιος όλα τα κορυφαία προϊόντα της Apple σε λειτουργία, να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες με τους “Apple Experts” και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο, να δει τα πιο μοντέρνα και δημοφιλή αξεσουάρ για προϊόντα Apple, να εμπλουτίσει τις γνώσεις του παρακολουθώντας δωρεάν σεμινάρια και παρουσιάσεις και να  εξυπηρετηθεί στο service, έχοντας μία εξαιρετική εμπειρία αγοράς.

Δείτε περισσότερα

 

Κορυφή Σελίδας

Quest Energy

Πράσινη ενέργεια

Ο Όμιλος Quest δραστηριοποιείται στο κλάδο των Ανανεώσιμών Πηγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2006, έτος ίδρυσης της Quest Energy, με την μελέτη, σχεδίαση, αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία ενεργειακών εγκαταστάσεων αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολικής, ηλιακής, γεωθερμίας και υβριδικών συνδυασμών) στον  Ελλαδικό χώρο. Με την ολοκλήρωση της αδειοδότησης  των έργων, για τα οποία είχαν υποβληθεί οι απαραίτητες αιτήσεις στις αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες, η εταιρεία προχώρησε στην κατασκευή  και την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας αυτών,  ενώ στοχεύει στην άμεση υλοποίηση και των υπολοίπων έργων με την ωρίμανση της αδειοδότησης και της  χρηματοδότησης αυτών.  

Η Quest Energy, πέρα των υπό λειτουργία και κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών, διαθέτει  απευθείας ή μέσω θυγατρικών της:

 • Άδεια εγκατάστασης για αιολικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  ισχύος 20,7 MW στο Νομό Βοιωτίας.
 • Άδειες παραγωγής για 7 αιολικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στους Νομούς Βοιωτίας, Φωκίδας, Κοζάνης, Λάρισας και Σερρών συνολικής ισχύος 147,7 MW.
 • Άδειες παραγωγής για 11 φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Νομό Μαγνησίας συνολικής ισχύος 21 ΜW.   
 • Άδεια παραγωγής για φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Νομό Καβάλας ισχύος 28MW.  

Επιπλέον, η εταιρεία έχει συνάψει ισότιμη (50%-50%) συνεργασία με τη Γαλλική εταιρεία EDF- ΕΕΝ Greece, για την από κοινού ανάπτυξη αιολικών πάρκων στην Ελλάδα, με την ίδρυση της εταιρείας ΑΝΕΜΟΠΥΛΗΣ ΑΕ.

Η εταιρεία Ανεμοπύλη ΑΕ διαθέτει:

 • Άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικού σταθμούς συνολικής ισχύος 164,4 MW στην περιοχή της Νότιας Εύβοιας. 
 • Άδειες παραγωγής για 2 αιολικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Νομό Ροδόπης συνολικής ισχύος 28 MW.
Κορυφή Σελίδας

 ACS 

Ταχυμεταφορές

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην αγορά των ταχυμεταφορών, για την αποστολή εγγράφων, μικροδεμάτων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Από το 1981 η ACS προσφέρει πλήρεις, αξιόπιστες, προσιτές και ποιοτικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά όλης της χώρας.

Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 350 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008, η εταιρεία κατέχει Ειδική & Εθνική Γενική Άδεια παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην ελληνική αγορά, ενώ συνεργάζεται με διεθνούς εμβέλειας δίκτυα ταχυμεταφορών για τη διεκπεραίωση αποστολών.

Κορυφή Σελίδας