Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Ανάδειξη της ACS στους "Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας"

H ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, μαζί με επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας για επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα στη χώρα, τιμήθηκε στην Τελετή Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά η Direction Business Network.

Στην Τελετή Βράβευσης, που έλαβε χώρο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Βusiness Reports. Τη βραδιά άνοιξε ο εκδότης - διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός, ο οποίος τόνισε πως «όσοι βραβεύονται εκπροσωπούν τη νησίδα της ανάπτυξης και της αισιοδοξίας, πάνω στην οποία θα πρέπει να στηριχθεί η ανάκαμψη της χώρας».

Αναλυτικότερα, η ACS τιμήθηκε στον τομέα «Οι Πρωταγωνιστές των Κλάδων», καθώς αποτελεί την κορυφαία επιχείρηση του κλάδου «Υπηρεσίες Ταχυμεταφοράς», με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά της διαθέσιμα.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ACS κ. Κώστας Μενεγάκης, που παρέλαβε το βραβείο: «Η βράβευση και η αναγνώριση της ACS, ανάμεσα στις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας, τιμά ιδιαίτερα την εταιρεία και αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στην αγορά, βάσει και αντικειμενικών οικονομικών δεικτών και κριτηρίων. Δεν είναι τυχαίο ότι η ACS αποτελεί την πλέον οικονομικά υγιή και τεχνολογικά εξελιγμένη επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και απλού ταχυδρομείου, λόγω της σταθερά αυξανόμενης κερδοφορίας, των επενδύσεων και του μηδενικού δανεισμού, γεγονός που την καθιστά ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για τις ταχυδρομικές ανάγκες των συνεργατών της, καθώς και για την έγκαιρη και ασφαλή απόδοση των αντικαταβολών τους.»

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ