Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Δύο υποτροφίες στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής από την ACS και τη Uni Systems του Ομίλου Quest

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και Uni Systems, αναδεικνύοντας τη σημασία της Παιδείας στην ανάπτυξη και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου, προσέφεραν από μία υποτροφία σε προπτυχιακούς φοιτητές υψηλής επίδοσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η συγκεκριμένη ενέργεια ενισχύει τη συστηματική επένδυση των νέων ανθρώπων στη γνώση, με απώτερο στόχο τη βελτίωση των προοπτικών τους και την ευνοϊκότερη ένταξη στην αγορά εργασίας.

Στο πέρασμα του χρόνου, ο Όμιλος Quest έχει στηρίξει με πολλούς τρόπους την Εκπαίδευση. Σήμερα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest συνεισφέρουν στην Εκπαίδευση μέσω στοχευμένων και ουσιαστικών δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Οι δράσεις αυτές απευθύνονται τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Υποστήριξη του economia Φοιτητικού Διαγωνισμού, συμμετοχή στο θεσμό Business Days, υποδοχή φοιτητών για πρακτική άσκηση) όσο και στις υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης («Συναρμολογώντας τον Υπολογιστή Quest», Ψηφιοποίηση σχολικών βιβλίων, www.edupad.gr).

Η ενίσχυση του ποιοτικού εκπαιδευτικού έργου, όπως αυτού που επιτελείται στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Ομίλου Quest.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ