Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Info-Quest Platinum Χορηγός στο «Storage, Virtualization and Data Center Efficiency Roadshow» της IDC

  Η Info-Quest συμμετέχει ως Platinum Χορηγός στο IDC Storage, Virtualization and Data Center Efficiency Roadshow, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου στην Αίγλη Ζαππείου.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η Info-Quest θα εστιάσει στην παρουσίαση λύσεων end-to-end virtualization, που εξασφαλίζουν σημαντική μείωση του κόστους της ΙΤ υποδομής μιας επιχείρησης. Οι λύσεις αφορούν στην εικονοποίηση σταθμών εργασίας, εφαρμογών και servers, στη βελτιστοποίηση του WAN και στην ασφάλεια και υλοποιούνται με τεχνολογίες της Citrix Systems, της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρείας στον τομέα των λύσεων ολοκληρωμένης πρόσβασης στις επιχειρηματικές εφαρμογές. Oι συμμετέχοντες, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο ολοκληρωμένης πρόσβασης, που έχει υλοποιήσει η Τράπεζα Κύπρου.

Η Info-Quest συνεργάζεται από το 1998 με τη Citrix Systems Inc. και έχει υλοποιήσει, σε συνεργασία με τους συνεργάτες της σημαντικά έργα ασφαλούς απομακρυσμένης πρόσβασης, παροχής εφαρμογών & end-to-end εικονοποίησης για πλήθος μεγάλων Επιχειρήσεων και Οργανισμών στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό, τη βελτιστοποίηση των τεχνολογικών τους υποδομών και την ανταγωνιστικότητά τους.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ