Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η iStorm στηρίζει φοιτητές και εκπαιδευτικούς για ακόμα μία χρονιά!

Προσφορά -12% σε όλους τους υπολογιστές Mac & -10% σε όλα τα iPad.

Η iStorm για ακόμα μια χρονιά στηρίζει όλους τους νέους άνω των 18, που φοιτούν σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, καθώς και τους εκπαιδευτικούς οποιασδήποτε βαθμίδας, ιδιωτικού ή δημόσιου οργανισμού με σημαντική προσφορά σε όλους τους υπολογιστές Mac και όλα τα iPad.

Συγκεκριμένα, για δύο μήνες φοιτητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον αγαπημένο τους υπολογιστή Mac με κέρδος 12%. Ταυτόχρονα, μπορούν να αποκτήσουν όποιο iPad επιθυμούν με κέρδος 10%.

Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2016 για αγορές από όλα τα καταστήματα iStorm, καθώς και για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της iStorm, www.istorm.gr/, με καταχώρηση των σχετικών δικαιολογητικών εκπαιδευτικής ιδιότητας.

Κάθε Mac περιλαμβάνει πανίσχυρες εφαρμογές για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα. Οι εφαρμογές Pages, Numbers και Keynote είναι ιδανικές για εργασίες και παρουσιάσεις, ενώ με τις εφαρμογές Safari και Mail οι φοιτητές μπορούν να είναι online, να ενημερώνονται, να διαβάζουν και να επικοινωνούν με τους συμφοιτητές τους εύκολα και γρήγορα και με τις εφαρμογές Σημειώσεις και Ημερολόγιο να οργανώνουν την καθημερινότητά τους. Τέλος, οι εκπληκτικές δυνατότητες των εφαρμογών iPhoto, iMovie και GarageBand τους βοηθούν να αναδείξουν τη δημιουργική τους πλευρά. Με όλες αυτές τις ενσωματωμένες εφαρμογές, το Mac είναι έτοιμο για το φοιτητή που ξεχωρίζει στην τάξη!

Το iPad στον τομέα της εκπαίδευσης άλλαξε εντελώς τα δεδομένα. Το iPad εμπνέει δημιουργικότητα και γνώση με χαρακτηριστικά που δεν βρίσκονται σε κανένα άλλο εκπαιδευτικό εργαλείο και όλοι αγαπούν να το χρησιμοποιούν. Με το iPad η τάξη ξεχωρίζει!

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ