Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Uni Systems αναβαθμίζει την τεχνολογία της ICAP CONTACT CENTER A.E.

  Η Uni Systems, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία έργο για την αναβάθμιση και επέκταση της υποδομής του Contact Center της ICAP CONTACT CENTER A.E. θυγατρικής εταιρείας της ICAP ΑΕ.

Η ICAP CONTACT CENTER A.E., εταιρεία με βασική αποστολή την παροχή εξειδικευμένων λύσεων Contact Centers, μέσω αξιοποίησης ευφυών συστημάτων (system intelligence), συστημάτων CRM, καθώς και σύγχρονου εξοπλισμού για περισσότερους από 160 agents, επέλεξε να συνεργαστεί με τη Uni Systems προκειμένου να βελτιστοποιήσει περαιτέρω την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, ήταν η αναβάθμιση του συστήματος σε ένα σύγχρονο κέντρο υποδοχής κλήσεων, βασισμένο σε τεχνολογία SIP της εταιρείας Genesys. Η αρχιτεκτονική του νέου Contact Center, με δυνατότητα κεντρικού ελέγχου και διαχείρισης, επιτρέπει στη ICAP CONTACT CENTER να εξυπηρετεί αιτήματα πελατών της για την επιτυχημένη ολοκλήρωση και παρακολούθηση των inbound και outbound campaigns, με ταυτόχρονη, πλήρως παραμετρική καταγραφή του συνόλου των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.

«Διαθέτοντας πελατοκεντρική στρατηγική και φιλοσοφία, όλοι εμείς στη ΙCAP CONTACT CENTER, προσβλέπουμε στην προσφορά ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας. Η λύση που υλοποίησε η Uni Systems, συντείνει στην τεχνολογική υπεροχή μας και συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση των λειτουργιών του υπάρχοντος contact center», δήλωσε η κα. Αλεξία Ορφανουδάκη, General Manager της ΙCAP CONTACT CENTER A.E..

Με δεδομένο το γεγονός ότι το εν λόγω έργο στηρίζει τη λειτουργία μιας ολόκληρης εταιρείας, η ολοκλήρωσή του είναι ζωτικής σημασίας, τόσο για την ICAP CONTACT CENTER, όσο και για τη Uni Systems, εφόσον επιβεβαιώνεται η ικανότητά της να υλοποιεί έργα, τα οποία υποστηρίζουν τη δυναμική των πελατών της και ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους στην αγορά.

Το σύστημα τέθηκε σε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2008, ενώ η αναβάθμισή του πραγματοποιήθηκε ομαλά, με αδιάλειπτη λειτουργία και χωρίς επιπτώσεις στους τελικούς χρήστες.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ