Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Info-Quest Χορηγός της Ημερίδας για το Ελληνικό Σύστημα Εντοπισμού HEPOS

  

Η Info-Quest, ValueAddedDistributorτης Autodesk, στηρίζει συστηματικά την κοινότητα των Ελλήνων μηχανικών και συμμετέχει ως Χορηγός στην ημερίδα για το Ελληνικό Σύστημα Εντοπισμού (HEPOS), που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, σε συνεργασία με την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε στις 24 Φεβρουαρίου, στο Πολεμικό Μουσείο.

Το Ελληνικό Σύστημα Εντοπισμού (HEPOS: Hellenic Positioning System) βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και περίπου ένα έτος. Η υλοποίησή του είναι το σημαντικότερο σύγχρονο γεωδαιτικό γεγονός και πρόκειται να έχει πολλαπλές εφαρμογές στην άσκηση του επαγγέλματος του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Τοπογράφων Μηχανικών στην εφαρμογή και χρήση του νέου συστήματος. Ενδεικτικά στη θεματολογίατης ημερίδας περιλαμβάνονται θέματα όπως ο τρόπος λειτουργίας και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του συστήματος, οι εφαρμογές του συστήματος στην καθημερινή πρακτική και το σύστημα αναφοράς HTRS07 του HEPOS.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, στο ειδικά διαμορφωμένο standτης Info-Quest, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εκδόσεις των χαρτογραφικών εφαρμογών της Autodesk, καθώς και για τα άκρως συμφέροντα προγράμματα της Autodeskγια την προμήθεια των προϊόντων της, που ισχύουν για περιορισμένη χρονική περίοδο.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ