Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info-Quest: Νέες συνεργασίες με Enermax Technology & FSP Group

  Νέα προϊόντα που κάνουν την τεχνολογία ακόμα πιο εύχρηστη και προσιτή, εντάσσει στη γκάμα της η Info-Quest.

Πιο συγκεκριμένα, οι λάτρεις των games θα μπορούν πλέον να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους, αλλά και να ξεχωρίζουν, χρησιμοποιώντας τα εξειδικευμένα κουτιά (cases) , τροφοδοτικά, coolers & fans της ENERMAX Technology Corporation, μιας εταιρείας που είναι παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα, την απόδοση, την ασφάλεια, αλλά και τo μοναδικό design των προϊόντων της. Ιδιαίτερα, τα κουτιά της Enermax με τον απόλυτα εργονομικό τους σχεδιασμό - με θύρες στο πάνω μέρος για εύκολη πρόσβαση , θύρα e-sata, αποσπώμενη θήκη σκληρών δίσκων κ.α. – τη στιβαρότητά και την προηγμένη σχεδίασή τους, με τον τεράστιο ανεμιστήρα στο πλάι με τον εντυπωσιακό φωτισμό, αποτελούν μία από τις πλέον αγαπημένες επιλογές των απανταχού gamers.

Όσοι αναζητούν υψηλή αξιοπιστία και απόδοση, θα μπορούν πλέον να εμπιστευθούν για τον υπολογιστή τους τα υψηλής ποιότητας τροφοδοτικά και universal adaptors/φορτιστές για notebooks της γνωστής εταιρείας FSP, 6ου μεγαλύτερου προμηθευτή τροφοδοτικών τον κόσμο.

Ενημερωθείτε για την πλήρη σειρά προϊόντων Enermax και FSP και κάντε τις αγορές σας στο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest, στα U Shops, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ