Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το κατάστημα U Πειραιά Service Collection Point της Info-Quest

Στο πλαίσιο της βελτίωσης των λειτουργικών διαδικασιών της, η Info-Quest δημιουργεί collection point για το Τμήμα Επισκευών της στο κατάστημα U Πειραιά.

Από την 1η Οκτωβρίου, το κατάστημα U Πειραιά παραλαμβάνει προς επισκευή και παραδίδει κατόπιν επισκευής desktop και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές Quest, HP, ACER και LENOVO (Commercial), ανεξαρτήτως αν βρίσκονται εντός εγγύησης ή εκτός. Με τη δημιουργία του collection point για το Τμήμα Επισκευών, οι πελάτες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά εξυπηρετούνται τοπικά, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στην έδρα της Info-Quest, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Έχοντας προσφέρει Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης επί 25 χρόνια στην ελληνική αγορά, η Info-Quest έχει στο ενεργητικό της πλήθος διακρίσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα απόκρισης. Ως Authorized Service Partner των μεγαλύτερων κατασκευαστών πληροφορικής, η Info-Quest επενδύοντας συνεχώς σε τεχνογνωσία, διαθέτει έμπειρους τεχνικούς, σύγχρονους χώρους με κατάλληλο εξοπλισμό και πλήθος ανταλλακτικών. Όλες οι διαδικασίες και οι ποιοτικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια της Info-Quest είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008, ενώ περισσότερες από 1.000.000 επισκευές εξοπλισμού πληροφορικής εντός ή εκτός εγγύησης έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Παραδόσεις προς επισκευή και παραλαβές επισκευασμένων υπολογιστών στο κατάστημα U Πειραιά (Εθνικής Αντιστάσεως 29, τηλ.: 213 0327360) γίνονται στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος, ενώ πληροφορίες για θέματα τεχνικής υποστήριξης παρέχονται τηλεφωνικά από το Τμήμα Επισκευών της Info-Quest στο τηλ. 211 9991260

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ