Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Κερδίστε ένα καλάθι δώρα έως 1.000€ από το you.gr

 Φέτος τις γιορτές το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, αναλαμβάνει το ρόλο του Άγιου Βασίλη, προσκαλώντας όλους τους φίλους του να φτιάξουν το «Χριστουγεννιάτικο Καλάθι» των ονείρων τους, αξίας έως 1.000€. Ένας τυχερός φίλος θα πάρει δώρο όλα τα προϊόντα που έχει το καλάθι του, ενώ δύο ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 300€ και 100€ αντίστοιχα για αγορές από το you.gr.

 

Αν κάποιος επιθυμεί για αυτές τις γιορτές ένα από τα νέα καταπληκτικά tablets, ή έναν νέο υπερ-φορητό υπολογιστή, μία καινούρια παιχνιδομηχανή, τους πιο πρόσφατους τίτλους παιχνιδιών, μια ολοκαίνουρια τηλεόραση, ένα ρολόι ή νέα περιφερειακά και προϊόντα αναβάθμισης για τον υπολογιστή του, τότε σίγουρα έχει κάθε λόγο να  φτιάξει το χριστουγεννιάτικο καλάθι του στο you.gr.

 

Ο τρόπος για να λάβει μέρος κάποιος στο παιχνίδι και να γεμίσει το καλάθι του είναι απλός και ιδιαίτερα διασκεδαστικός. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Xmas4U στην fan page του you.gr στο facebook, επιλέγει από το ηλεκτρονικό κατάστημα το προϊόν ή τα προϊόντα συνολικής αξίας έως 1.000€ που επιθυμεί να λάβει για δώρο αυτά τα Χριστούγεννα και γεμίζει το καλάθι του. Βέβαια, επειδή τα γούστα αλλάζουν γρήγορα, μπορεί μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού να επιλέξει άλλα προϊόντα και να ανανεώσει το περιεχόμενο του καλαθιού του. Ο κάθε συμμετέχων έχει τέσσερεις ακόμη τρόπους για να αυξήσει τις ευκαιρίες του να κερδίσει: Να κάνει «Share» την εφαρμογή, να προσκαλέσει φίλους του στο παιχνίδι, να κερδίσει μία επιπλέον συμμετοχή για τον ίδιο αλλά και να χαρίσει μία σε ένα φίλο του πατώντας στο κουμπί «εύχομαι να κερδίσεις» στο tab της εφαρμογής «Wish Tree». Τέλος μπορεί να αυξάνει τις συμμετοχές του κατά μία κάθε φορά που κάποιος από τους φίλους του, του εύχεται να κερδίσει.

 

Οι φίλοι του you.gr έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν το καλάθι τους έως και τις 04 Ιανουαρίου 2013 στις 5:00 μ.μ. που λήγει ο διαγωνισμός, ενώ οι τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, στη 1:00 μ.μ.

 

Δημιουργήστε τώρα το Χριστουγεννιάτικο καλάθι των ονείρων σας στο http://goo.gl/UnulO

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ