Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Νέες αφίξεις: Bitmore KidPad και GamePad από την Info Quest Technologies

Tώρα τα μικρά παιδιά, αλλά και όσοι παίζουν ηλεκτρονικά σαν παιδιά, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα νέα Bitmore KidPad ή το νέο Bitmore GamePad, που παρουσίασε πρόσφατα η Info Quest Technologies.

Τα ολοκαίνουργια  Βitmore KidPad  είναι ιδανικά για παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.  Σε τρία λαμπερά χρώματα, με χρωματιστή θήκη σιλικόνης για προστασία αλλά και πιο σταθερό κράτημα, διαθέτουν  ελληνικό menu και εκπαιδευτικές εφαρμογές με τον αγαπημένο των παιδιών  «Ξεφτέρη», συμβάλλοντας στην εξοικείωση των μικρών  με την τεχνολογία, αλλά και στη διασκέδασή τους. Τα KidPad είναι διαθέσιμα με οθόνη αφής 7’’ή 9’’ και διαθέτουν επιπλέον το ιδιαίτερα φιλικό λογισμικό γονικού ελέγχου SIMBA, για ελεγχόμενη πρόσβαση στο Internet.  Ενσωματώνουν το  λειτουργικό σύστημα Αndroid  (4.2 και 4.4 αντίστοιχα για τα μοντέλα 7” και 9”), εφαρμογές SlideMe Market, ενώ διαθέτουν 2 κάμερες και θύρα USB και υποστηρίζουν  video, αποτελώντας τέλεια παρέα για ταινίες, μουσική, παιχνίδια και  ενημέρωση.

Το νέο Bitmore  GamePad με οθόνη αφής 7’ και ειδικά πλήκτρα για τα  παιχνίδια, είναι μία τέλεια παιχνιδομηχανή. Με  50 καταπληκτικά ενσωματωμένα παιχνίδια, υποστήριξη μουσικής και video, 2 κάμερες, αλλά και υποστήριξη δικτυακών παιχνιδιών  για πολλούς παίκτες, θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ  μικρών και μεγάλων, για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.

Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, τα  ΚidPad αλλά και το GamePad, υποστηρίζονται από την Info Quest Technologies και είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό  κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies.

Για περισσότερες πληροφορίες www.bitmore.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ