Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Tο νέο AutoCAD 2010 παρουσιάζει η Info-Quest

Σε μία εκδήλωση με θέμα «Φαντάσου να μπορούσες να μετατρέψεις το “τίποτα” σε “κάτι” – Autodesk 2010, What if event», η Info-Quest, value added distributor της Autodesk στην Ελληνική αγορά, παρουσιάζει το νέο AutoCAD 2010, καθώς και όλες τις  τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων κτηριακής, μηχανολογικής και χαρτογραφικής σχεδίασης της Autodesk, που συμβάλλουν ουσιαστικά  στην αύξηση της παραγωγικότητας, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας των μηχανικών.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 2:00μ.μ. στον Πολυχώρο «Απόλλων» της Νομαρχίας Πειραιά, με διευρυμένη εφέτος θεματολογία, υπόσχεται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στους συμμετέχοντες, όπως:

  • Την πρώτη παρουσίαση του 3DS Max Design 2010, του κορυφαίου προγράμματος για animation, οπτικά εφέ, προσομοίωση 3D μοντέλων και φωτορεαλισμό
  • Τη δεύτερη Πανελλήνια Έκθεση Τεχνικού Σχεδίου, με περισσότερα από 100 έργα από τα σημαντικότερα Projects που έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας.
  • Την παρουσίαση από τον Καθηγητή κ. Θ. Μιχαηλίδη του μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου τύπου formula student, που κατασκεύασε η ομάδα art-7 του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, υπό την επίβλεψή του και με την χορηγία της Info-Quest.
  • Την κλήρωση δώρων, με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ