Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Παρουσίαση λύσεων Apple για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, σε συνεργασία με την Apple, παρουσίασαν, για πρώτη φορά στην ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα, τις λύσεις της Apple με τίτλο "Learning with Apple" στις 20 και 21 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, σε μια εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Apple παρουσίασε την στρατηγική και τις λύσεις για την εκπαίδευση του 21ου αιώνα, παραθέτοντας αναλυτικά τον τρόπο που υποστηρίζει την διδασκαλία με ολοκληρωμένες και εύχρηστες λύσεις, εστιάζοντας στη σπουδαιότητα της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος διδασκαλίας για τους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς του σήμερα και του αύριο. Η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με καλεσμένους από το Υπουργείο Παιδείας και εκπροσώπους ιδιωτικών και δημοσίων σχολών, ενώ η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση με καλεσμένους από Δημόσια και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, καθώς και Ερευνητικά ιδρύματα. Η εκδήλωση ήταν συνδυασμός διαλέξεων και πρακτικών επιδείξεων ώστε οι συμμετέχοντες να δουν την εύκολη και γρήγορη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη, κατανοώντας ότι η Apple έχει μια ολοκληρωμένη και έτοιμη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου εκπαιδευτικού κόσμου. Η ευκολία στην υλοποίηση των προτεινόμενων λύσεων της Apple, καθώς και η συμβατότητά τους με τις υπάρχουσες εγκατεστημένες δομές, εντυπωσίασε τους ενδιαφερόμενους και προκάλεσε θετικά σχόλια.

Η εκδήλωση "Learning with Apple" αποτελεί κορυφαίο γεγονός της Apple για τον τομέα της Εκπαίδευσης και περιλαμβάνει δέκα ευρωπαϊκές παρουσιάσεις των ολοκληρωμένων λύσεων Apple, για τις οποίες το εκπαιδευμένο προσωπικό της iSquare είναι σε θέση να υποστηρίξει τα δημόσια και ιδιωτικά ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

iSquare

Η εταιρία iSquare  είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προιόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά καi το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρία μέλος του Ομίλου Info-Quest.

iSquare SA | Marketing Department | T: +30 210 9012892 | marketing@isquare.gr 

Info-Quest ΑΕΒΕ | Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων | Τ: +30 211 9991494 | pr@info.quest.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ