Skip to main content

Κέντρο Τύπου

To tablet Bitmore Tab 88 στα Καταστήματα Forthnet

 Η Info Quest Technologies σε συνεργασία με τη Forthnet, παρουσιάζει αποκλειστικά στα 137 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το νέο Tablet  Bitmore Tab88  Android με οθόνη πολλαπλής αφής 8 ιντσών και Android 2.3.

Εμπλουτίζοντας  την συνεργασία της με τον νούμερο 1 πάροχο broadband επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, τον Όμιλο Forthnet, η Info Quest Technologies διαθέτει το μοναδικό Multimedia Tablet  Bitmore Tab88 Android με οθόνη 8 ιντσών πολλαπλής αφής, το οποίο για πρώτη φορά μπορείτε να το αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή με σύνδεση σε όλα τα Καταστήματα Forthnet.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες στα 137 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το συγκεκριμένο Τablet, ΜΟΝΟ με 159,90 € σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπηρεσία broadband επιθυμούν.

Το Bitmore Tab88 Android, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη πολλαπλής αφής 8”, λειτουργικό Android 2.3, 8GB αποθηκευτικό χώρο, υποδοχή micro-SD,  κάμερα και επιπλέον πλήρως ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας,  προσφέρει πολλά περισσότερα από  μία απλή ταμπλέτα.

Επιπλέον οι συνδρομητές Broadband της Forthnet, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με δωρεάν Wi-Fi  πρόσβαση, σε πάνω από 360 Forthnet HotSpot σε όλη την Ελλάδα!

Το προϊόν καλύπτεται με εγγύηση 2 ετών από την Info Quest Technologies. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά χαρακτηριστικά στο www.forthnet.gr

Για όσους επιθυμούν να  το αποκτήσουν χωρίς σύνδεση, το προϊόν θα διατίθεται προς 229,90 €. Επιπλέον διατίθεται και θήκη προστασίας-stand, για το συγκεκριμένο προϊόν.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ