Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το www.you.gr παραδίδει στα νέα ACS Smart Points / Πρατήρια Shell

Το you.gr, το on-line κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης του Ομίλου Quest, έχει δεσμευτεί να κάνει τη διαδικασία αγοράς εύκολη, ευχάριστη και άνετη, με πρόσβαση σε περισσότερα από 15.000 δημοφιλή προϊόντα της αγοράς, όλο το 24ωρο, μόνο με μερικά κλικ. Τώρα, γίνεται το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, που αξιοποιεί την πρωτοποριακή υπηρεσία Smart Points της ACS, δίνοντας στους πελάτες του την ίδια ευκολία και ελευθερία και στην παραλαβή των προϊόντων, από επιλεγμένα πρατήρια της Shell που λειτουργούν ως ACS Smart Points, σε μερικά από αυτά ακόμα και σε 24ωρη βάση.

Αναγνωρίζοντας ότι το στάδιο της παραλαβής είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε πελάτη που αναζητά αξιοπιστία, ταχύτητα και ευελιξία, το you.gr προσφέρει ένα πλέγμα από υπηρεσίες, ώστε κάθε φορά ο πελάτης να επιλέγει να παραλάβει το προϊόν του όπως τον εξυπηρετεί: Παραλαβή στον χώρο του, παραλαβή αυθημερόν στην Αττική, παραλαβή σε κάποιο κατάστημα ACS - περισσότερα από 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο - παραλαβή σε U Shop, με δυνατότητα περαιτέρω τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης, παραλαβή από επιλεγμένα σημεία σε κεντρικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας, όπως το κέντρο διανομής της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισού και τα Central Parking σε Μαρούσι, Ιλίσια και Πύργο Αθηνών. Η νέα προσθήκη των ACS Smart Points, επεκτείνει σημαντικά το Δίκτυο των Pick up Points του You.gr, με κεντρικά σημεία εύκολης πρόσβασης και στάθμευσης, μερικά εκ των οποίων λειτουργούν και όλο το 24ωρο.

Η επιλογή του Smart Point γίνεται εύκολα και απλά, κατά το στάδιο ολοκλήρωσης μίας παραγγελίας στο www.you.gr. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες μηχανογραφικές υλοποιήσεις, ώστε η επιλογή να εμφανίζεται μόνο για τα προϊόντα που παρέχεται, ενώ όταν η παραγγελία φτάσει στο Πρατήριο, ο πελάτης ενημερώνεται με SMS για την παραλαβή και το μοναδικό κωδικό PIN που θα χρησιμοποιήσει στο ταμείο. Σημειώνεται ότι στα ACS Smart Points είναι διαθέσιμη και η επιλογή της αντικαταβολής, η χρέωση είναι 2€ με ΦΠΑ για παραγγελίες έως 85€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 85€.

Με περισσότερα από 15.000 προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής φροντίδας, οικιακής χρήσης, αλλά και βρεφικής φροντίδας, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται ο Όμιλος Quest, το www.you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ