Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Αποστολή δώρων και εμβασμάτων με ταχύτητα και ασφάλεια από τα καταστήματα ACS

H ACS, μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής ταχυμεταφοράς χρημάτων ‘ACS Money Transferσε συνεργασία με την εταιρεία MoneyGram®, δίνει και αυτό το Πάσχα τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της να στείλουν άμεσα χρήματα στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, διευκολύνοντας την αποστολή μετρητών παγκοσμίως χωρίς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, σε 3’ μόνο λεπτά. Η ασφαλής μεταφορά των χρημάτων γίνεται μέσα από ένα πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα, που συνδέει όλους τους συνεργάτες του Δικτύου της MoneyGram®  (μέσω 334.000 σημείων εξυπηρέτησης σε όλο στον κόσμο) και εξασφαλίζει την παράδοση των χρημάτων του Πελάτη στην ώρα τους.

 Παράλληλα με την αποστολή εμβασμάτων, οι επισκέπτες των καταστημάτων ACSμπορούν να στείλουν τα Πασχαλινά τους δώρα μέσα στις ασφαλείς συσκευασίες δώρων (για αποστολές βάρους 1kg- 10 kg) και με εκπτώσεις έως και 83%, χρησιμοποιώντας την κάρτα μελών ACS Member.

 Περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους καταστήματα της ACS, στα τηλέφωνα 210-8190000 και 801 500 111, καθώς και στην ιστοσελίδα  www.acscourier.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ