Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Info Quest Technologies στηρίζει το Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

H Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, για την εκπλήρωση των παιδικών ευχών δώρισε στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τέσσερα Quest PC τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινή εργασία των εργαζόμενων και εθελοντών του Οργανισμού. Η ενέργεια υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων Επιχειρηματικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου Quest και ειδικότερα στον πυλώνα «Υποστήριξη ΜΚΟ και Παιδί»

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Στα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη απασχολούνται 11 εργαζόμενοι και μια μεγάλη ομάδα εθελοντών που εργάζονται ακούραστα προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά την ελπίδα και το χαμόγελο.  

Ο Όμιλος Quest, με επίγνωση του κοινωνικού του ρόλου, συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του κοινωνικού συνόλου. Με πολυσχιδή δραστηριότητα σε νευραλγικούς τομείς όπως είναι οι τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και οι Ταχυμεταφορές, ο Όμιλος Quest εξαρχής έχει προσανατολιστεί στην επιδίωξη της διαρκούς ανάπτυξης, στον εκσυγχρονισμό, στη βελτίωση του επιχειρηματικού και εργασιακού περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας, στη βελτίωση του επιπέδου ζωής και στην άνοδο της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ