Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Ελληνική «πρωτιά» από την Info-Quest στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας στην Πληροφορική της IT Europa

Το βραβείο «European Distributor of the Year» απένειμε στην Info-Quest η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης IT Europa European IT Excellence Awards 2010, η οποία αποσκοπεί στη διάκριση των βέλτιστων πρακτικών στην παροχή λύσεων προς τον πελάτη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία σε όλους τους κλάδους της τεχνολογίας.

 Η ΙΤ Europa, διοργανώτρια των βραβείων European IT Excellence Awards, είναι ένας αναγνωρισμένος πανευρωπαϊκά ερευνητικός και ενημερωτικός φορέας, ο οποίος και απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς τεχνολογίας. Η Info-Quest διακρίθηκε μεταξύ των επίσης φιναλίστ και ισχυρών σε ευρωπαϊκό επίπεδο  εταιρειών διανομής Arena Bilgisayar San. ve Tic. A.S.,  Azlan και Arrow ECS GmbH, χάρη στις επενδύσεις της ανάπτυξη μοναδικών λύσεων που συνδυάζουν τεχνολογίες και πλατφόρμες, δημιουργώντας αξία για το συνεργάτη, αλλά και για τον τελικό πελάτη.

 Η βράβευση της Info-Quest ως European Distributor of the Year αντανακλά το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης και των προσφερόμενων στο κανάλι υπηρεσιών, καθώς και της πρόσθεσης αξίας σε καινοτόμες εφαρμογές, όπως επίσης και των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις Πληροφορικής, όντας ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.

 Επί σχεδόν 30 χρόνια, η Info-Quest, αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην ελληνική αγορά. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία, τις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες, η εταιρεία παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές, στις  μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, όλα τα μέσα προκειμένου να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες έγκαιρα, εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ