Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Εμπλουτίζεται η σειρά ηλεκτρονικών υπολογιστών Quest XPand

Διαχρονικά πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά τεχνολογίας, η Info-Quest λανσάρει τη νέα σειρά ηλεκτρονικών υπολογιστών Quest XPand, οι οποίοι ενσωματώνουν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων της Microsoft, αυξάνοντας τις δυνατότητες επικοινωνίας και διαμοιρασμού αρχείου και ενισχύοντας την ασφάλεια και την ευέλικτη εργασία.

 Ειδικότερα, στη νέα σειρά Quest XPand έχει προ-εγκατασταθεί το πρόγραμμα προστασίας Microsoft Security Essentials, το οποίο, ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο χωρίς να επιβαρύνει την εργασία του χρήστη, αποτρέπει την εισβολή ιών, καθώς και την εκτέλεση λογισμικού κατασκοπείας και λοιπού κακόβουλου λογισμικού. Επίσης προ-εγκατεστημένη στους υπολογιστές Quest XPand είναι και η σουίτα εφαρμογών Windows Live Essentials, η οποία περιλαμβάνει το Windows Live Skydrive, για διαδικτυακό διαμοιρασμό, αποθήκευση και πρόσβαση σε κοινά αρχεία, το Windows Live Family Safety, για αυξημένο έλεγχο της παιδικής δραστηριότητας στο Διαδίκτυο, καθώς και άλλες εφαρμογές για ψυχαγωγία και επικοινωνία. Σε αποκλειστικότητα για την ελληνική αγορά, τα επαγγελματικά μοντέλα Quest XPand διαθέτουν Windows 7 PRO με προ-εγκατεστημένο Windows XP Mode, επιτρέποντας την παράλληλη εκτέλεση Windows 7 και Windows XP χωρίς να απαιτείται hardware υποστήριξης Virtualization.

 H σειρά ηλεκτρονικών υπολογιστών Quest XPand ήταν η πρώτη που πιστοποιήθηκε από τη Microsoft για τα Windows 7 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη εξασφαλίζοντας ταχύτητα, αξιοπιστία και απόλυτη συμβατότητα με όλες τις συσκευές. Τα Windows 7 έχουν προ-ενεργοποιηθεί σε όλα τα μοντέλα, απαλλάσσοντας το χρήστη από πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες ενεργοποίησης. Τέλος, όλες οι εκδόσεις των Windows 7 προσφέρουν υποστήριξη στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με την επιλογή του χρήστη κατά την πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή.

 Συμβουλευτείτε το www.you.gr για τις ακριβείς προδιαγραφές των μοντέλων της σειράς Quest XPand και κάντε τις αγορές σας online ή επισκεφτείτε τα U Shops και άλλα επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ