Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H ACS δίπλα στους πληγέντες των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής

Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, που προέκυψαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, η ACS, εταιρεία του Ομίλου Quest, αποφάσισε να προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες και αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή συγκεκριμένων ειδών ανάγκης από τα καταστήματα ΑCS όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 25/07/18 καλούμε τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν συγκεκριμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα παραδίδουν στα καταστήματα της ACS πανελλαδικά. Η ACS αναλαμβάνει την ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των ειδών και την παράδοση αυτών στο Κέντρο Logistics (διαχείρισης) της Περιφέρειας Αττικής, με σκοπό τη διανομή τους στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Βάσει των αναγκών που έχει ανακοινώσει η Περιφέρεια Αττικής για τα θύματα των πυρκαγιών, παρακάτω θα βρείτε τα απαιτούμενα είδη προς συγκέντρωση:

  1. Εμφιαλωμένα νερά
  2. Χυμούς
  3. Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λ.π.)
  4. Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ.

Προσοχή - Δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού.

Σημείωση: Τα ανωτέρω είδη θα πρέπει να παραδίδονται στα καταστήματα ACS σε κλειστές συσκευασίες, εντός χαρτοκιβωτίων, και με την ένδειξη «Για τους πληγέντες των πυρκαγιών».

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ