Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H iSquare ανακοινώνει το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Αναβάθμισης iPhone “iUpgrade” για την απόκτηση νέου iPhone σήμερα και αναβάθμισή του στο νέο μοντέλο κάθε χρόνο

Η εταιρεία iSquare ανακοινώνει σήμερα το πρόγραμμα αναβάθμισης iPhone, iUpgrade, το οποίο αποτελεί ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα αναβάθμισης iPhone. Το iUpgrade είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος ενδιαφερόμενος σήμερα ένα νέο iPhone από 21€/μήνα1 κατοχυρώνοντας αυτόματα δικαίωμα αναβάθμισής του κάθε χρόνο με το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορεί τότε.

Mε το iUpgrade, ο αγοραστής εξασφαλίζει δικαίωμα αναβάθμισης σε νέο iPhone κάθε χρόνο, 24 άτοκες δόσεις1 και ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης2 που καλύπτει θραύση οθόνης, βλάβη από υγρό, φωτιά και κλοπή. Το πρόγραμμα iUpgrade ισχύει αποκλειστικά για αγορές μέσω πιστωτικών καρτών Alpha Bank και μέσω των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Mε το πρόγραμμα iUpgrade δίνεται η δυνατότητα να αγοράσει κάποιος iPhone από 21€1 το μήνα και να αναβαθμίσει στο νέο iPhone άμεσα κι εύκολα με μια απλή ανανέωση του προγράμματος στην επέτειο αγοράς του, έχοντας ταυτόχρονα το πακέτο ασφάλισης2. Επιπρόσθετα, όποιος αποκτήσει το πρόγραμμα iUpgrade έως τις 31/3 θα αποκτά το νέο του iPhone μαζί με Δωροεπιταγή 20€ από το κατάστημα αγοράς.

Το πρόγραμμα iUpgrade διατίθεται από σήμερα στα καταστήματα των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα σε όλα τα καταστήματα των αλυσίδων λιανικής: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Public.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα iUpgrade μπορείτε να βρείτε στο www.isquare.gr/iupgrade καθώς και στο www.alphabankcards.gr.

1. H δόση είναι ενδεικτική ανά μήνα για 24 μήνες για το iPhone SE 16GB & δεν περιλαμβάνει το εφάπαξ κόστος του πακέτου ασφάλισης. Το πρόγραμμα θα ισχύει για όλα τα νεότερα μοντέλα iPhone και αυτή τη στιγμή ισχύει για τα iPhone 7, iPhone 7 Plus και iPhone SE.

2. Διάρκεια ασφάλειας για 1 έτος και 1 ατύχημα με κόστος 39€.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ