Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Uni Systems παρέδωσε το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης των δραστηριοτήτων του ΕΛΟΤ.

Μια ακόμη επιτυχημένη υλοποίηση θεωρείται για τη Uni Systems το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) Διαχείρισης των δραστηριοτήτων του ΕΛΟΤ, το οποίο παραδόθηκε πρόσφατα στον Οργανισμό.

Στους βασικούς στόχους του έργου περιλαμβάνεται η αυτοματοποίηση και αποτελεσματική υποστήριξη και οργάνωση των εσωτερικών υποστηρικτικών λειτουργιών του ΕΛΟΤ. Στα πλαίσια αυτά, μεταξύ άλλων, δημιουργήθηκαν όλες οι απαιτούμενες υποδομές και οι διαδικτυακές εφαρμογές ηλεκτρονικής διαχείρισης των λειτουργιών του Οργανισμού και αναβαθμίστηκαν οι υπάρχουσες υπηρεσιακές οικονομικές εφαρμογές. Οι εφαρμογές ηλεκτρονικής διαχείρισης θα συμβάλουν και στην αποτελεσματικότερη Διαχείριση των Τεχνικών Επιτροπών, πρωτοκόλλου & ψηφιοποίησης εγγράφων και διοικητικής πληροφόρησης.

Σε επίπεδο τεχνολογίας, η ανάπτυξη του προαναφερόμενου λογισμικού εφαρμογών, που αφορά στο διαδικτυακό κόμβο, στη διαχείριση περιεχομένου και ροής εργασιών και στο σύνολο των εφαρμογών ηλεκτρονικής διαχείρισης των λειτουργιών του ΕΛΟΤ, βασίζεται στην πρωτοποριακή web-based πλατφόρμα ECM Suite της εταιρείας Open Text. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ανεξάρτητο προμηθευτή λογισμικού Enterprise Content Management παγκοσμίως, του οποίου η Uni Systems είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα.

Επιπλέον, η Uni Systems έχει αναλάβει την πλήρη υποστήριξη του Οργανισμού, υπό το νέο μοντέλο επιχειρησιακής λειτουργίας, το οποίο υποστηρίζει πλήρως την ορθολογική διαχείριση και την καλύτερη αξιοποίηση των δεδομένων, που διαχειρίζεται ο Οργανισμός, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πολίτη και την υποστήριξη των συνεργαζόμενων Φορέων.

Η Uni Systems, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των παρεχόμενων εργαλείων, δημιούργησε ένα ομοιογενές και ενιαίο περιβάλλον συνεργασίας για τις ανάγκες του Οργανισμού, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη υποδομή για την επέκταση των μελλοντικών δραστηριοτήτων του.

Σχετικά με τη Uni Systems:

Η Uni Systems AE 100% θυγατρική της Info-Quest, της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής στην Ελλάδα για πολλά συναπτά χρόνια, αποτελεί την εξειδικευμένη Εταιρεία υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας του Ομίλου.

Η Εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών  Πληροφορικής & Επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς, σταθερά εξελισσόμενη σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην ευρύτερη αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.unisystems.com

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ