Skip to main content

Κέντρο Τύπου

iMac σε 23 άτοκες δόσεις μέχρι τις 23 Μαρτίου αποκλειστικά στα καταστήματα iStorm

Με το σύνθημα «23to23» τα καταστήματα iStorm, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους των προϊόντων Apple, να προμηθευτούν τον  iMac που επιθυμούν, για μία ακριβώς εβδομάδα, από τις 15 Μαρτίου το πρωί, μέχρι και ένα λεπτό πριν το ξεκίνημα της 23ης Μαρτίου, σε 23 άτοκες δόσεις με την πιστωτική τους κάρτα.

O πανίσχυρος όλα-σε-ένα υπολογιστής iMac, πόλος έλξης για τους φανατικούς της Apple και μη, χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει είναι ο ιδανικός επιτραπέζιος υπολογιστής για εργασία και ψυχαγωγία. Διαθέτει οθόνη 21.5’’ και 27’’ και τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι τετραπύρηνοι επεξεργαστές, οι ταχύτεροι επεξεργαστές γραφικών και η FaceTime κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ακόμα, όπως όλα τα προϊόντα της Apple, διακρίνεται για την εξαιρετική του σχεδίαση και λειτουργικότητα.  

Τα καταστήματα  iStorm αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους όσοι αγαπούν την τεχνολογία και τη θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Τα μοναδικά προϊόντα της Apple, που μπορεί ο καθένας να  δει σήμερα σε πλήρη λειτουργία, η μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνεχώς εμπλουτίζονται και κυρίως τα στελέχη των καταστημάτων, που με φιλική διάθεση, γνώση και προθυμία δίνουν  τις καλύτερες λύσεις, επιλογές και ιδέες σε όλους, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον εξοικείωσης με το οικοσύστημα των προϊόντων Apple και εξελίσσουν την απλή επίσκεψη σε μία ξεχωριστή και χρήσιμη εμπειρία.

 Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το  iStorm στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου  ή  το κατάστημα στο Εμπορικού Κέντρου River West, στον Κηφισό, δίπλα στην ΙΚΕΑ (με δωρεάν parking) και αξιοποιήστε τη μοναδική προσφορά.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ