Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Καλοκαιρινές εκπτώσεις και εκπλήξεις στο www.you.gr

Εκπτώσεις έως 70% σε είδη τεχνολογίας και έως 60% σε ηλεκτρικές συσκευές και είδη σπιτιού, αλλά και αντηλιακά και αξεσουάρ παραλίας σε εξαιρετικές προσφορές, σας περιμένουν στο www.you.gr.

Εάν ψάχνετε να αναβαθμίσετε τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό, να αποκτήσετε νέα τηλεόραση, laptop, tablet ή κάποιο άλλο gadget, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος του Ομίλου Quest αποτελούν την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια καλή αγορά. Με έκπτωση έως 70% από την αρχική τους τιμή και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, οι προτάσεις του www.you.gr δελεάζουν τους φίλους της τεχνολογίας.

Και για αυτούς που το καλοκαίρι προτιμούν να αποσυνδέονται από την ψηφιακή ζωή, το www.you.gr κάνει καλύτερη την καθημερινή ζωή στο σπίτι και την παραλία. Μικροσυσκευές κουζίνας, συσκευές προσωπικής περιποίησης, εξοπλισμός ασφαλείας, είδη για τη βεράντα και τον κήπο βρίσκονται συγκεντρωμένα στο www.you.gr με 60% έκπτωση από την αρχική τους τιμή. Και για ακόμα πιο ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, αντηλιακά, φουσκωτά παιχνίδια για τη θάλασσα, ομπρέλες και αιώρες σε τιμές «ξεγνοιασιάς»!

Με περισσότερα από 15.000 προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής φροντίδας, οικιακής χρήσης, αλλά και βρεφικής φροντίδας, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται ο Όμιλος Quest, το www.you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ