Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα iStorm στη Λεμεσό

H iStorm, ο ειδικός της Apple, άνοιξε δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο, στη Μαρίνα Λεμεσού, έτσι ώστε οι λάτρεις των προϊόντων Apple να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην πλήρη γκάμα των προϊόντων του αγαπημένου τους brand και σε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, στο πλαίσιο μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας, που μόνο η iStorm μπορεί να προσφέρει.
Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στέφθηκαν με επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος υποδέχθηκε τους φίλους των προϊόντων της Apple, προτείνοντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις, σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.
Το νέο κατάστημα iStorm στη Λεμεσό συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας στην Κυπριακή αγορά, δυο χρόνια μετά τα εγκαίνια του πρώτου στη Λευκωσία και είναι το όγδοο κατάστημα της μοναδικής Apple Premium Reseller αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο. Αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά, με στόχο την παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης στον καταναλωτή γύρω από την τεχνολογία και τις προτάσεις της Apple.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ