Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το Mi 8, το κορυφαίο Xiaomi Smartphone του 2018, στην ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του Mi 8, του κορυφαίου Smartphone της Xiaomi για το 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις δύο πρώτες χώρες σε όλη την Ευρώπη, στις οποίες η Xiaomi επέλεξε να λανσάρει το νέο εμβληματικό της Smartphone στις 8/8/18, με το οποίο εορτάζει τα 8α γενέθλιά της ως εταιρεία.
Το Μι 8 είναι κορυφαίο από κάθε άποψη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ελαφριά συσκευή, μόλις 175 γρ., υψηλής αισθητικής και εργονομίας, με κομψή σχεδίαση και στρογγυλεμένες γωνίες για βολικό κράτημα. Η Samsung AMOLED οθόνη των 6,21 ιντσών (FHD+, 402 PPI) προσφέρει ευρεία χρωματική γκάμα, υψηλή αντίθεση και εξαιρετική ευκρίνεια. Η εμπρόσθια κάμερα των 20MP ενσωματώνει τεχνολογία ΑΙ, με εφέ ωραιοποίησης, ενώ η διπλή βασική κάμερα (12MP+12MP) διαθέτει μεγάλου μεγέθους pixels 1,4μm, με τεχνολογία focus 2PD, για αποτελεσματικές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Snapdragon 845 εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η 3400mAh μπαταρία και η υποστήριξη QC4, καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών. Το Mi 8 είναι το πρώτο κινητό, παγκοσμίως, με διπλής συχνότητας GPS, προσφέροντας ακριβέστατη αναγνώριση θέσης.

Το Mi 8 διατίθεται σε δύο εκδόσεις των 64GB και 128GB, σε προτεινόμενη λιανική τιμή 549€ και 599€ αντίστοιχα, σε μαύρο και μπλε χρώμα με διετή εγγύηση από την Info Quest Technologies. Από 8/8 είναι διαθέσιμο στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, επιλεγμένα σημεία πώλησης, καθώς και στο κατάστημα Mi Store στο Golden Hall και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ