Skip to main content

Κέντρο Τύπου

PAYaaS: Αποκλειστική συνεργασία Uni Systems και ICAP για υπηρεσίες Μισθοδοσίας

 H Uni Systems και η ICAP ακολουθώντας την ανοδική τάση της αγοράς για υπηρεσίες outsourcing, ανακοίνωσαν μια συνεργασία που εξελίσσει τα δεδομένα στη μισθοδοσία, παρέχοντας ένα σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών και λογισμικού διαχείρισης μισθοδοσίας επιχειρήσεων, as a Service, μέσω του Data Center της UniSystems.

 Η υπηρεσία PAYaaS βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας Atomo*, το οποίο έχει αναπτύξει η Uni Systems και αφορά στο σύνολο των λειτουργιών μισθοδοσίας, όπως ενημέρωση Συλλογικών Συμβάσεων, καταχώρηση μηνιαίων μεταβολών εργαζομένων, υπολογισμό μισθοδοσίας, παραγωγή ηλεκτρονικών αρχείων ασφαλιστικών φορέων, έκδοση καταστάσεων, επιταγές, ενημέρωση τραπεζικού λογαριασμού, ενημέρωση λογιστικών εγγραφών  κλπ.

Με την εν λόγω υπηρεσία που προσφέρουν οι Uni Systems και ICAP, όλες οι ανωτέρω λειτουργίες θα παρέχονται μέσω του Data Center της Uni Systems με σταθερό μηνιαίο κόστος ανά εργαζόμενο, μειώνοντας δραματικά τα άμεσα και έμμεσα λειτουργικά κόστη των επιχειρήσεων.

 Η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η ασφάλεια, χαρακτηριστικά που εντοπίζονται στην άμεση ενημέρωση και συμμόρφωση στις λογιστικές και νομοθετικές ρυθμίσεις, καθιστούν το PAYaaS σημαντικό παράγοντα για την εξοικονόμηση πόρων και την αύξηση της παραγωγικότητας.

 Ο κ. Θεόδωρος Πούλιας, Business Solutions Department Manager της Uni Systemsδήλωσε για τη συνεργασία: «Για εμάς στη UniSystems, όλα ξεκινούν από τη μετατροπή του Data Center σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο οργανισμό, ο οποίος θα αποτελεί καταλύτη επιχειρηματικότητας. Εργαζόμαστε με το βλέμμα στο Cloud εδώ και αρκετά χρόνια, πριν αυτό γίνει ισχυρή τάση της αγοράς και η εμπειρία μας είναι εμπεριστατωμένη.

H ICAP Group για εμάς, εκτός από σημαντικός πελάτης είναι και εξαιρετικός συνεργάτης και αυτό ενισχύει τη δυναμική που είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει η νέα υπηρεσία PAYaaS

 Ο κ. Θεόδωρος Τόλλης, Executive Director ICAP Employment Solutions, τόνισε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ένα επαγγελματικό όραμα παίρνει σάρκα και οστά σε μία περίοδο που οφείλουμε να λειτουργούμε ως σύμμαχοι των εταιρειών υποστηρίζοντας παραδοσιακές και ζωτικές διαδικασίες με μοντέρνα εργαλεία και μεθοδολογίες. Στόχος μας πάντοτε η μείωση του κόστους σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των εν λόγω διαδικασιών. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας με την Uni Systems θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση σε διαδικασίες μισθοδοσίας θέτοντας αυτές σε μία νέα εποχή

 *Το Atomo,παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1979 και σε συνέχεια πολλών βελτιώσεων, σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα και διαδεδομένα συστήματα Διαχείρισης Προσωπικού και Μισθοδοσίας της αγοράς.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ