Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Splash Sale: Εκπτώσεις και καθημερινές εκπλήξεις στο www.you.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, www.you.gr, δίνει δυναμικά το στίγμα του στις θερινές εκπτώσεις, προσφέροντας μειωμένες τιμές έως 60% και εξαιρετικές προσφορές Splash Sale που εναλλάσσονται κάθε μέρα και αφορούν σε είδη τεχνολογίας, ηλεκτρικές συσκευές και είδη σπιτιού, παιχνίδια και είδη για outdoor δραστηριότητες αλλά και είδη προσωπικής περιποίησης.

Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό αποκτώντας νέα τηλεόραση, laptop, tablet, smartphone ή κάποιο άλλο gadget, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του www.you.gr αποτελούν την κατάλληλη ευκαιρία ώστε οι φίλοι της τεχνολογίας να κάνουν συμφέρουσες αγορές. Και για αυτούς που το καλοκαίρι προτιμούν να αποσυνδέονται από την ψηφιακή ζωή, το www.you.gr κάνει καλύτερη την καθημερινή ζωή στο σπίτι και την παραλία. Μικροσυσκευές κουζίνας, συσκευές προσωπικής περιποίησης, εξοπλισμός ασφαλείας, είδη για τη βεράντα και τον κήπο βρίσκονται συγκεντρωμένα στο www.you.gr με έως 60% έκπτωση από την αρχική τους τιμή. Και για ακόμα πιο ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, αντηλιακά, φουσκωτά παιχνίδια για τη θάλασσα, ομπρέλες και αιώρες σε τιμές «ξεγνοιασιάς»!

Με περισσότερα από 20.000 προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής φροντίδας, οικιακής χρήσης, αλλά και βρεφικής φροντίδας, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται ο Όμιλος Quest, το www.you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά και ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές που ξεκινούν από σήμερα και θα σας εκπλήξουν μέχρι τέλη Ιουλίου!

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ