Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Spykee Spy: Το ρομπότ κατάσκοπος, τώρα στο www.you.gr

 O Spykee Spy, η νέα μανία μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο, έρχεται στο www.you.gr.

O Spykee Spy, είναι ένα εξελιγμένο WiFi ρομπότ κατάσκοπος. Συναρμολογήστε τον Spykee μόνος σας - 210 εξαρτήματα, 3 εναλλακτικές μορφές - δώστε του εντολές από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσω του υπολογιστή σας και του Internet και παρακολουθήστε τον να κινείται, να μιλά, να ακούει, να βλέπει και να καταγράφει τα πάντα. O Spykee θα σας καταπλήξει με το τι επιπλέον μπορεί να κάνει για εσάς:

  • Παίρνει φωτογραφίες και γράφει video
  • Σας επιτρέπει να ακούτε τη μουσική σας, μέσω του MP3 reader που διαθέτει
  • Παρακολουθεί και καταγράφει τα πάντα για σας: Ελέγχει και προστατεύει τον χώρο σας από ανεπιθύμητους εισβολείς. Μόλις αντιληφθεί κίνηση ενεργοποιεί έναν ηχητικό συναγερμό ή σας στέλνει e-mail με τη φωτογραφία του «εισβολέα»

Ο Spykee Spy είναι τόσο έξυπνος που ακόμα και για την επαναφόρτισή του νοιάζεται μόνος του (!), απαλλάσσοντάς σας από το άγχος μήπως σταματήσει να λειτουργεί όσο λείπετε από κοντά του.

Ο Spykee Spy αποτελεί τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας ρομπότ Meccano Spykee, που περιλαμβάνει 6 μοντέλα, κάθε ένα με διαφορετικές λειτουργίες και δυνατότητες, σε τιμές από 27,30 € έως 320,00 €. Αποκτήστε το δικό σας Spykee robot, με ένα κλικ στο www.you.gr, το onlineκατάστημα τεχνολογίας της Info-Quest, ή καλώντας στο 801 801 9000.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ