Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Στο U Shop Πειραιά το πρώτο shop in a shop της Cisco στην Ελλάδα

Οι καινοτόμες λύσεις της Cisco και οι προηγμένες υπηρεσίες του U, οδηγούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη νέα εποχή.

Το U και συγκεκριμένα το κατάστημα του Πειραιά, επελέγη από τη Cisco για τη δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα και δεύτερου στην Ευρώπη Cisco Counter. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο ενός του καταστήματος - shop in a shop - οι πελάτες του U θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις λύσεις Ενοποιημένων Επικοινωνιών, Φορητότητας και Ασφάλειας της Cisco, να κατανοήσουν καλύτερα τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα των λύσεων αυτών, αξιοποιώντας τα Live demos ή παρακολουθώντας τα άκρως κατατοπιστικά videos, να συμμετέχουν σε ολιγομελείς παρουσιάσεις / σεμινάρια και σε συνεργασία με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος, να επιλέξουν, να διαμορφώσουν και να υλοποιήσουν τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις τους.

Η Info-Quest δημιούργησε το U με όραμα να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα από προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, τυποποιημένες ή εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες υποστήριξης στην αγορά, έτσι ώστε όλοι να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο και πλέον οικονομικό τρόπο τις νέες τεχνολογίες, κάνοντας τόσο το εργασιακό όσο και το ατομικό περιβάλλον τους πιο λειτουργικό, πιο ευχάριστο και πιο ανταγωνιστικό . H δημιουργία του Cisco Counter, συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία της Info-Quest και κατ΄ επέκταση του U για συστηματική μεταφορά τεχνογνωσίας στον πελάτη, συνεχή προσπάθεια για βέλτιστη εξυπηρέτηση και παροχή λύσεων και υπηρεσιών που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων του πελάτη.

Το Cisco Counter, που εγκαινιάζεται στις 23 Ιουνίου, βρίσκεται στο U Shop Πειραιά, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 29, τηλ.: 213 0327360 και είναι διαθέσιμο για το κοινό όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους καταστήματος.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ