Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Τα νέα Xiaomi Smartphones Mi A2 και Redmi 6 & 6Α στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοινώνει τη διάθεση των νέων Smartphones Mi A2, Redmi 6 & Redmi 6A, στην αγορά.

To Mi A2 παρέχει τέλεια εικόνα με 20MP ΑΙ κάμερα! Η διπλή ΑΙ κάμερα 20MP + 12MP στο πίσω μέρος της συσκευής εγγυάται κορυφαίες λήψεις μέρα ή νύχτα. Αξιοσημείωτο είναι ότι στη λειτουργία πορτρέτου παρέχει τη δυνατότητα έξυπνης επιλογής φακού που βασίζεται στους αισθητήρες φωτός της Sony και στο μεγάλο διάφραγμα ƒ/1.75**, ώστε να επιλέγεται ο καλύτερος φακός για το περιβάλλον λήψης. Η μεγάλη οθόνη 5,99" FHD, με αναλογία 18:9 και Gorilla Glass 5 προσφέρει την κορυφαία εμπειρία μιας υψηλής ανάλυσης οθόνης αφής, αλλά και αντοχή στις πτώσεις. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 660 AIE τεχνολογίας κατασκευής 14nm FinFET εγγυάται υψηλές επιδόσεις επιπέδου flagship, ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Συμπληρωματικά, η Adreno™ 512 GPU υψηλών επιδόσεων προσφέρει ρεαλιστικά γραφικά.

Τα μοντέλα Redmi 6 και Redmi 6A, αποτελούν τη νέα πρόταση της Xiamι στην αγορά των οικονομικών συσκευών. Το Redmi 6 είναι μια κομψή συσκευή με στρογγυλεμένες γωνίες, 18:9 πλήρη οθόνη HD, που έχει μέγεθος 5,45" και καλύπτει το 80,5% της μπροστινής επιφάνειας και λεπτό, κυρτό σχεδιασμό για άνετο κράτημα. Χάρη στην εμπρόσθια κάμερα των 5MP και τη διπλή οπίσθια των 12MP+5MP με ΑΙ, εξασφαλίζει τη λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών. Η συσκευή συνοδεύεται από ταχύτατες δυνατότητες ξεκλειδώματος με τη χρήση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Ο ολοκαίνουργιος 12nm 8πύρηνος επεξεργαστής προσφέρει ακόμα ταχύτερο multitasking, ενώ η 3000mAh μπαταρία προσφέρει απρόσκοπτες επιδόσεις. Το Redmi 6 υποστηρίζει δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα για δεδομένα και κλήσεις και μια κάρτα microSD για αποθήκευση δεδομένων ως και 256GB.
Το Redmi 6A διαθέτει η 18:9 HD οθόνη 5,45 ιντσών, που καλύπτει το 80,5% της μπροστινής επιφάνειας, προσφέροντας εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου. Η 13MP βασική κάμερα του smartphone εγγυάται ποιοτικές φωτογραφίες. Ο υψηλής ποιότητας αισθητήρας φωτός, σε συνδυασμό με τα 13MP, παράγει ρεαλιστικές λεπτομέρειες, ενώ η τεχνολογία PDAF εστίασης υψηλής ταχύτητας, "κλειδώνει" άμεσα στα αντικείμενα, ακόμα και σε κίνηση. Η εμπρόσθια κάμερας των 5MP διαθέτει λειτουργία πορτρέτου συν εφέ Beautify για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο ολοκαίνουργιος επεξεργαστής 12nm των 2.0GHz συνεπάγεται πανίσχυρες επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ταχύτατο χρόνο ανταπόκρισης και δεδομένου ότι είναι βελτιστοποιημένος για χρήση με το MIUI 9, θα διατηρήσει την εμπειρία χρήσης σε υψηλά επίπεδα ακόμα και μετά από σκληρή χρήση. Το Redmi 6A υποστηρίζει δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα για δεδομένα και κλήσεις και μια κάρτα microSD για αποθήκευση δεδομένων ως και 256GB.

Το Mi A2 διατίθεται σε έκδοση 4/64GB και σε προτεινόμενη λιανική τιμή 329€, σε τρία χρώματα μαύρο, χρυσό και μπλε. Τα Redmi 6 και 6Α βγαίνουν σε έκδοση 3/32GB και 2/32GB και σε προτεινόμενη λιανική τιμή 179€ και 149€ αντίστοιχα και είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα, μαύρο, χρυσό και μπλε. Τα νέα smartphones διατίθενται στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Mi Store στο Golden Hall και στο e-shop www.mistore-greece.gr , στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και σε επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Όπως και όλα τα προϊόντα της Xiaomi, υποστηρίζονται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ