Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Τώρα η αυθεντική εμπειρία Apple και στη Γλυφάδα!

Από τις 8 Αυγούστου, το έκτο κατάστημα της iStorm στην Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα στη Γλυφάδα! Στο νέο κατάστημα όλοι οι Αpple fan μπορούν να βρουν τα προϊόντα του αγαπημένου τους brand: Mac, iPad, iPhone, iPod, Apple Watch, Apple TV και Beats.

Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων Apple στη νότια Αθήνα, χαρίζοντάς τους μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Για το λόγο αυτό στο κατάστημα της Γλυφάδας, επί της Λεωφ. Α. Μεταξά 23, οι καταναλωτές θα βρουν μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως το πακέτο ασφάλισης για τις iOS συσκευές iPlus, θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια ή να λάβουν εξειδικευμένη εκπαίδευση, πάντα σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη από τους ειδικούς της Apple.

Ο Retail Manager της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων iStorm αποτελεί στρατηγικό στόχο της εταιρίας μας. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το νέο μας κατάστημα στη Γλυφάδα, το οποίο είμαστε σίγουροι πως θα έχει την ίδια πετυχημένη πορεία όπως και τα άλλα μας καταστήματα. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να φέρνουμε σε επαφή όσο περισσότερους καταναλωτές μπορούμε με το οικοσύστημα της Apple, σε συνδυασμό πάντα με την κορυφαία αγοραστική εμπειρία της iStorm.»

Το έκτο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική αγορά, συνεχίζοντας την παράδοση της παροχής αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης για την τεχνολογία στον καταναλωτή.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ