Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Uni Systems: Μοναδική πιστοποίηση στον τομέα του Virtualization από τη Cisco

Μια εξαιρετικά σημαντική πιστοποίηση προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Uni Systems πρόσφατα, αυτή του Unified Computing System Authorized Technology Provider (UCS ATP) της Cisco, που αφορά στην περιοχή της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας. Πρόκειται για διάκριση που καταδεικνύει τη δέσμευση της Εταιρείας για παροχή κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών για τον τομέα του Infrastructure Virtualization, ποιότητας που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι η Cisco επέλεξε τη Uni Systems για να υποστηρίξει και να προωθήσει τη νέα γκάμα προϊόντων UCS στην περιοχή.

Με αυτή την πιστοποίηση, η Uni Systems αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην περιοχή που κατέχει αυτή τη διάκριση, η οποία πρακτικά σημαίνει ότι θα παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη σε εταιρείες που επιλέγουν να ενσωματώσουν τη νέα τεχνολογία της Cisco Unified Computing.

Η τεχνολογία Unified Computing Systems (UCS) της Cisco, αποτελεί την πρώτη επαναστατική απλοποίηση των παραδοσιακών αρχιτεκτονικών υποδομών, μειώνοντας δραματικά τον αριθμό των φυσικών συσκευών που απαιτούνται να εγκατασταθούν, να συνδεθούν, να αρχικοποιηθούν, να τροφοδοτηθούν, να ψυχθούν, να ασφαλιστούν και να υποστηριχθούν σε μία πληροφοριακή υποδομή. Η λύση παρέχει την απόλυτη βελτιστοποίηση για virtualized περιβάλλοντα, ενώ παράλληλα διατηρεί τη δυνατότητα υποστήριξης παραδοσιακών λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών σε φυσικές υποδομές.

Το Unified Computing System είναι το πρώτο προϊόν σε μία νέα και ευρεία οικογένεια προϊόντων, η οποία ολοκληρώνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων για data center της Cisco και τοποθετεί τις virtualized υποδομές σε νέα διάσταση.

 «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε αποκτήσει τη διάκριση UCS ATP της Cisco για την ευρύτερη περιοχή», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems κ. Γιάννης Λουμάκης και συνέχισε λέγοντας, «η πλατφόρμα UCS αποτελεί ένα σημαντικό και καινοτόμο δομικό στοιχείο στην αρχιτεκτονική των ευέλικτων virtualized υποδομών, που αναπτύσσει η Εταιρεία επιτρέποντας σε εμάς και στους συνεργάτες μας να χτίσουμε τέλειες υποδομές Private CLOUDs για λογαριασμό των πελατών μας».

Το σύστημα Cisco UCS αποτελεί το πρώτο σύστημα πραγματικά Unified Computing, που υιοθετεί μία ξεκάθαρη αρχιτεκτονική προσέγγιση στην υποδομή data center, ενοποιεί υπολογιστικό περιβάλλον, δίκτυο, πρόσβαση σε συστήματα αποθήκευσης και virtualization σε μία αναβαθμίσιμη, αρθρωτή αρχιτεκτονική, η οποία είναι εύκολα διαχειρίσιμη ως ένα και μοναδικό σύστημα.

 

Σχετικά με τη Uni Systems:

Η Uni Systems AE 100% θυγατρική της Info-Quest, αποτελεί την εξειδικευμένη Εταιρεία υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας του Ομίλου.

Η Εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους Ολοκληρωμένων Λύσεων και Εφαρμογών Πληροφορικής και Επικοινωνίας της Ελληνικής αγοράς, σταθερά εξελισσόμενη σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην ευρύτερη αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.unisystems.com

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ