Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Διπλή προσφορά από την iStorm - Με κάθε αγορά Mac, ΔΩΡΟ προπληρωμένη κάρτα visa των 70€ και με κάθε αγορά iPad, ΔΩΡΟ iTunes Gift Card των 25€

Από σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac, σταθερού η φορητού, προσφέρεται Δώρο προπληρωμένη κάρτα visa των 70€. Επιπλέον, με κάθε αγορά iPad, προσφέρεται ΔΩΡΟ iTunes Gift Card των 25€.

Οι υπολογιστές Mac αποτελούν τα πλέον καινοτόμα μηχανήματα της Apple, με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα, τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων, εξαιρετική ποιότητα αλλά και design. To ίδιο και τα iPad που συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, design και φορητότητα. Με τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει το iPad, καθώς και με το μεγάλο αριθμό εφαρμογών (apps), μπορεί να αποκτήσει κανείς απίστευτη ισχύ και τη δυνατότητα να κάνει εκπληκτικά πράγματα σχεδόν από οπουδήποτε.

Τα καταστήματα iStorm, ως Apple Premium Resellers, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να μπουν στο μαγικό κόσμο της Apple και να ανακαλύψουν την καινοτομία ενός Mac ή iPad. Με μία επίσκεψη, μπορεί να δει κανείς την πλήρη γκάμα υπολογιστών και iPad. Επιπλέον, με τη βοήθεια των ειδικών της Apple που είναι πάντα πρόθυμοι να παρουσιάσουν ζωντανά τις δυνατότητες των Apple συσκευών, μπορεί να επιλέξει αυτό που πραγματικά του ταιριάζει.

Ακόμη, για όσους θέλουν να αποκτήσουν ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, διατίθενται αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων και βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Apple προίόντων. Τέλος, με τη μοναδική γκάμα αξεσουάρ, η iStorm αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα δώρα των γιορτών.

Η προσφορά σε αγορές Mac και iPad μπορεί να αξιοποιηθεί με μία επίσκεψη σε ένα από τα πέντε (5) καταστήματα iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ