Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Διπλή βράβευση για το you.gr στα e-volution Awards

Ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο βραβείο απέσπασε το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest στα φετινά e-volution Awards, τον θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν. Τα βραβεία διοργάνωσαν για 10η χρονιά το Marketing Week, η Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «In house e-commerce team» βραβεύτηκε το you.gr για την αποτελεσματικότητα της εσωτερικής ομάδας, ένα βραβείο μεγάλης σημασίας, καθώς στο You.gr οι άνθρωποι αποτελούν βασικό στοιχείο της στρατηγικής και κύριο φορέα καινοτομίας και ανάπτυξης. Το rebranding του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο επανασχεδιασμός του site, η διεύρυνση της προϊοντικής γκάμας, η εξέλιξη της ιστοσελίδας, η ενσωμάτωση νεών λειτουργιών, η προώθηση και η συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη αλλά και η αναβάθμιση του περιεχομένου, αποτέλεσαν τα βασικότερα projects που διαχειρίστηκε με επιτυχία η ομάδα του you.gr, θέτοντας σε κάθε βήμα συγκεκριμένους μετρήσιμους στόχους. Ως αποτέλεσμα, προχωρώντας άμεσα και σε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές που επέβαλε η πανδημία, το you.gr κατάφερε να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση σε όλους τους δείκτες.

Η νέα σχεδίαση του you.gr που αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία των επισκεπτών του, βραβεύτηκε με Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Redesign – Relaunch Website». Το you.gr επανασυστήθηκε δυναμικά στο ελληνικό κοινό και η νέα του εικόνα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τάσεις του E-commerce, περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά και εργαλεία που βοηθούν τον επισκέπτη να εντοπίζει γρήγορα ό,τι χρειάζεται, από το smartphone ή τον υπολογιστή του και να ολοκληρώνει άμεσα τις αγορές του. Η νέα εποχή του you.gr, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ανανεωμένο λογότυπο, που τονίζει τη φιλικότητα και την προσήλωση στον πελάτη, υπογράφοντας με ένα χαμόγελο, καθώς και στο νέο μήνυμα “click.shop.unbox”, που δείχνει τη δέσμευση ώστε κάθε εμπειρία αγοράς στο you.gr από το πρώτο κλικ, μέχρι την παραλαβή και το unboxing να είναι ξεχωριστή.

Το www.you.gr αποτελεί την επένδυση του Ομίλου Quest στον χώρο του e-Commerce. Συνδυάζοντας αξιοπιστία, μοναδική e-commerce εμπειρία και πρόσβαση σε περισσότερα από 20.000 προϊόντα, από 700 brands, σε 500 διαφορετικές κατηγορίες, το you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα, ελληνικά e-shops, όπου ο κάθε πελάτης μπορεί με μια μόνο επίσκεψη να καλύψει όλες τις αγοραστικές του ανάγκες για το σπίτι, το γραφείο, τα hobby και τη διασκέδαση.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις του you.gr αντικατοπτρίζουν τη γοργή ανάπτυξη, που απορρέει από την ομαδική εργασία νέων ανθρώπων με υψηλή τεχνογνωσία και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ιδιαίτερα στις τρέχουσες συγκυρίες που αποτελούν μεγάλου μεγέθους πρόκληση για το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ