Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Uni Systems δημιουργεί Excellence Innovation Center για την πλατφόρμα Red Hat OpenShift Container

Η Uni Systems, συνεργάτης επιπέδου Premier της Red Hat για το JBoss Middleware και τις cloud τεχνολογίες, ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία Excellence Innovation Center για την πλατφόρμα Red Hat OpenShift Container.

Το Excellence Innovation Center βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης στα κεντρικά γραφεία της Uni Systems, στην Αθήνα. Σκοπός της επένδυσης είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αξιολόγησης και εκπαίδευσης στην πελατειακή βάση της Εταιρείας, εξυπηρετώντας την ταχύτερη και πιο ευέλικτη ανάπτυξη, υλοποίηση και υποστήριξη των container-based λύσεων στα πρότυπα των Docker και Kubernetes. Αναλυτικά, οι υπηρεσίες που θα παρέχονται από το Innovation Center είναι οι εξής:
• Ρεαλιστικά σενάρια σε containers, microservices και εφαρμογές.
• Διεξαγωγή Proof of concepts.
• Υπηρεσίες αξιολόγησης.
• Εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην τεχνολογία container και DevOps.

Ο Dan Toledano, country manager Israel, Greece and Cyprus της Red Hat, δήλωσε: «Με το λανσάρισμα του Excellence Innovation Center της, η Uni Systems δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επωφεληθούν από την καινοτομία του ανοικτού κώδικα ενισχύοντας τις ομάδες ανάπτυξης εφαρμογών και ΙΤ λειτουργιών να δημιουργούν και να αναπτύσσουν εφαρμογές με ταχύτητα και συνέπεια. Η Red Hat έχει τη χαρά να δουλεύει με συνεργάτες, όπως είναι η Uni Systems, που ενισχύουν τους πελάτες της στην προσπάθειά τους να αναπτύσσουν σύγχρονες λύσεις ανοικτού κώδικα ως μέρος του στρατηγικού τους μετασχηματισμού.»

Η Uni Systems επέλεξε την πλατφόρμα Red Hat OpenShift Container ως βάση για το Excellence Innovation Center καθώς η Red Hat συμμετέχει με ιδιαίτερη βαρύτητα στα Docker και Kubernetes projects, τα οποία έχουν ήδη υιοθετηθεί από εταιρείες που συγκαταλέγονται στις πλέον καινοτόμες παγκοσμίως.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την υλοποίηση του Red Hat OpenShift Excellence Innovation Center στις εγκαταστάσεις μας με στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας ευέλικτες και πρακτικές υπηρεσίες για τη διαχείριση του μεταβαλλόμενου ΙΤ περιβάλλοντός τους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σέρρος, Enterprise Solutions Business Unit Director της Uni Systems. «Οι πελάτες μας πολύ σύντομα θα μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη της νέας μας πρωτοβουλίας με τη Red Hat και σε αυτή μας την προσπάθεια δεσμευόμαστε να τους υποστηρίζουμε ώστε να μετασχηματίσουν την επιχείρησή τους με τις εξελιγμένες δυνατότητες αυτοματισμού που παρέχουν τα DevOps και PaaS.»

Η Uni Systems επενδύει συστηματικά στη στρατηγική της συνεργασία με τη Red Hat μέσω πόρων, πιστοποιήσεων και τεχνογνωσίας. Η εν λόγω επένδυση αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τη Red Hat καθώς η Uni Systems διακρίθηκε με το βραβείο Stronger Together κατά τη διάρκεια του Red Hat Partner Conference που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη στις 18-21 Ιουνίου 2017. Την τρέχουσα χρονική στιγμή η Uni Systems είναι ο μοναδικός Premier Red Hat συνεργάτης για τη περιοχή του Middleware στην Ελλάδα διαθέτοντας περισσότερους από 15 Software και Systems μηχανικούς με εξειδίκευση στα προϊόντα της Red Hat.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ