Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Info Quest Technologies πιστοποιείται κατά ISO 27001

Κατά το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27001:2013 για τη Διαχείριση της Ασφάλειας Πληροφοριών, πιστοποιήθηκε πρόσφατα η Info Quest Technologies από τον φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

To πρότυπο προσδιορίζει τις απαιτήσεις για τη θέσπιση, υλοποίηση, παρακολούθηση και συνεχή βελτίωση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS - Information Security Management System), που στόχο έχει να βοηθήσει κάθε οργανισμό να προστατεύσει τα δεδομένα του από απειλές και κινδύνους, όπως παραβιάσεις ασφάλειας, ανεπιθύμητη πρόσβαση, διαρροές πληροφοριών κ.α.

Η προστασία των κρίσιμων πληροφοριών και πληροφορικών συστημάτων βρίσκεται ανέκαθεν στο επίκεντρο της λειτουργίας της εταιρείας και η επίτευξη μηδενικών περιστατικών απώλειας δεδομένων και ασφάλειας πληροφοριών αποτελεί στόχο της στρατηγικής  ESG 2022-2025+  της εταιρείας.

Η πιστοποίηση κατά ISO 27001 επιβεβαιώνει ότι η Info Quest Technologies έχει υιοθετήσει αποτελεσματικές πρακτικές διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριών, και έχει δεσμευτεί μέσω των πολιτικών και των διαδικασιών που ακολουθεί, της εκπαίδευσης των εργαζομένων της, των ελέγχων και της συνεχούς βελτίωσης να διαφυλάσσει τα δεδομένα που διαχειρίζεται. Μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών εξασφαλίζεται η ακεραιότητα, η διαθεσιμότητα και η εμπιστευτικότητα αυτών, προστατεύοντας τα συμφέροντά της Εταιρείας και των συναλλασσόμενων μερών της.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ