Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η iStorm εγκαινίασε το πρώτο Apple Premium Partner Store στο The Mall Athens!

Οι φίλοι της Apple γιόρτασαν τον απόλυτο Apple προορισμό.

Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Apple Premium Partner, ήταν μια μεγάλη γιορτή για όλους τους φίλους της Apple.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι ανυπομονούσαν να ανακαλύψουν το νέο Apple Premium Partner Store, με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα Apple προϊόντων, καθώς και τις μοναδικές προσφορές.

Οι καταναλωτές ανακάλυψαν ένα πρωτοποριακό κατάστημα με ανανεωμένο σχεδιασμό, εξελιγμένο χώρο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, το οποίο δημιουργήθηκε για να αποτελεί τον απόλυτο Αpple προορισμό, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μία oλοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm μπορεί να προσφέρει.

Tα εγκαίνια του πρώτου Apple Premium Partner Store στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, συνδυάστηκαν με μία συναρπαστική εκδήλωση γεμάτη βιωματικά workshops, μουσική, διαγωνισμούς και μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Apple.

Παρουσιαστής ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μοιράστηκε την αγάπη του για τα προϊόντα της Apple. Υποδέχθηκε, σε μία σειρά από διαδραστικά Apple Talks, μοναδικούς καλεσμένους, οι οποίοι μίλησαν για την συμβολή των Μac, iPhone και Apple Watch στη προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο τραγουδιστής και συνθέτης Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην σύνθεση μουσικής στο MacBook Air για τη σειρά Milky Way και τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η Apple, στις αυξημένες επαγγελματικές του ανάγκες. Ακολούθησε ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός, που εντυπωσίασε το κοινό με τις επαγγελματικές φωτογραφίες που τράβηξε με την κάμερα του iPhone 15 Pro Max στα γυρίσματα του Maestro. Επίσης παρουσίασε φωτογραφίσεις που το iPhone, ήταν η μόνη κάμερα που χρειαζόταν για να πετύχει την τέλεια λήψη.

Τα Apple Talks ολοκληρώθηκαν με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, του οποίου οι ιστορίες ενέπνευσαν το κοινό. Αναφέρθηκε στη χρήση του Apple Watch Ultra στις προπονήσεις του και παρακίνησε τον κόσμο, μέσω προσωπικών του εμπειριών, να συνεχίζει να κυνηγάει τους στόχους του.

Η iStorm είναι ο μοναδικός Apple Premium Partner στην Ελλάδα, καθώς έχει επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Apple και μία εκτεταμένη αλυσίδα 15 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το δέκατο πέμπτο κατάστημα iStorm και πρώτο Apple Premium Partner Store, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα εγκαίνια.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ