Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η iStorm επιστρέφει με Apple Premium Partner Store, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos!

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 13:00 η iStorm εγκαινιάζει το πρώτο Apple Premium Partner Store στη Θεσσαλονίκη.

Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Apple Premium Partner στη Θεσσαλονίκη, θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους τους φίλους της Apple με πολλές εκπλήξεις και προσφορές. Θα είναι το δεύτερο Apple Premium Partner κατάστημα στην Ελλάδα, μετά τα πολύ επιτυχημένα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στο The Mall Athens, την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν ένα πρωτοποριακό κατάστημα με ανανεωμένο σχεδιασμό, εξελιγμένο χώρο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, το οποίο θα αποτελέσει τον απόλυτο Αpple προορισμό, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μία oλοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm μπορεί να προσφέρει.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια εξατομικευμένη & υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple, ενώ θα βρουν πλήρη γκάμα Apple προϊόντων, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ. Εξειδικευμένα σεμινάρια, για αρχάριους έως προχωρημένους, θα εισάγουν τους καταναλωτές στο μοναδικό οικοσύστημα της Apple προσφέροντάς τους ολιστική γνώση για τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Ως Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) με έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς, θα παρέχει κορυφαίας ποιότητας τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple και αποτελώντας την καλύτερη επιλογή ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η μοναδική εμπειρία χρήσης τους.

Η iStorm σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στα εγκαίνια του Apple Premium Partner Store στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, για να ανακαλύψετε τον απόλυτο Apple προορισμό. Μία συναρπαστική εκδήλωση γεμάτη διασκέδαση, διαγωνισμούς, μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Apple και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, σας περιμένει στις 13:00 στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης και θα υποδεχθεί τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό και τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το οικοσύστημα της Apple σε μία σειρά από διαδραστικά Apple Talks.

Το δεύτερο Apple Premium Partner Store της iStorm, που συνολικά διαθέτει 15 καταστήματα, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.istorm.gr/mc-opening

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ