Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Team Candi λαμβάνει την κορυφαία πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση τοποθετεί την Team Candi στους πλέον κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft παγκοσμίως σε λύσεις Low code/No code (Power Platform).

Η Team Candi, 100% θυγατρική της Info Quest Technologies και Designated Solution Partner της Microsoft, με πολυετή εμπειρία σε έργα αυτοματισμού και ψηφιοποίησης, γίνεται από τους πρώτους συνεργάτες της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο Μάλτα και ανάμεσα στoυς 4 μέχρι σήμερα συνεργάτες στην περιοχή Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και 80 σε όλο τον κόσμο,  που λαμβάνει την πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development.  Πρόκειται για την υψηλότερη δυνατή διάκριση εξειδίκευσης, που μπορεί να λάβει ένας συνεργάτης στο οικοσύστημα της Microsoft, η οποία δίδεται έπειτα από μία εκτενή αξιολόγηση και αναγνωρίζει την υψηλή τεχνογνωσία, την εμπειρία και την επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα του συνεργάτη στην υποστήριξη των πελατών για την υιοθέτηση λύσεων που αξιοποιούν την πλατφόρμα Microsoft Power Platform.

«Η πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development,  είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για την Τeam Candi, που την τοποθετεί σε μία ελίτ 80 συνεργατών της Microsoft παγκοσμίως. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να τους υποστηρίζουμε στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Η πολύχρονη συνεργασία μας με τη Microsoft  και ο προσανατολισμός μας στην ενίσχυση της τεχνογνωσία μας, έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ομάδας μας.  Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, με γνώμονα την επιτυχία των πελατών μας! Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης σε Microsoft πιστοποιήσεις (μηχανικών και μη) σήμερα, ξεπερνάει το 40% γεγονός το οποίο αναδεικνύει τη στρατηγική μας συνεργασία με την Microsoft!»  δήλωσε ο Μάνος Πέπης, Technology Director της Team Candi.

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director της Microsoft για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο δήλωσε σχετικά  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση Microsoft Specialization for Low Code Application Development που κατέκτησε η Team Candi. Η κατάκτηση ενός specialization πιστοποιεί και υπογραμμίζει ότι ο συνεργάτης διαθέτει τόσο τις δεξιότητες όσο και την εμπειρία για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της λύσης στο πεδίο του low coding/no coding. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Team Candi για την προσήλωσή τους και τη συνεχή τους επένδυση στη διεύρυνση των δεξιοτήτων τους σε τεχνολογίες Microsoft».

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ