Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info Quest Technologies: DJI Drones & XIAOMI Smart Devices στην έκθεση «Τhanks Τo Tech»

Η Info Quest Technologies διαχρονικά πρωτοπόρος στη διάθεση καινοτόμων τεχνολογιών στην ελληνική αγορά, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους από το ευρύτερο δυνατό κοινό, συμμετέχει στην έκθεση τεχνολογίας “Τhanks Τo Tech” της Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα από δύο καινοτόμους κατασκευαστές, την Xiaomi και την DJI, που αντιπροσωπεύει επίσημα στην Ελληνική αγορά, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.
Τα drones της DJI, του ασυναγώνιστου ηγέτη της παγκόσμιας αγοράς, συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και χομπίστες. Στην έκθεση “Thanks To Tech”, σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο, τα μοντέλα Spark Alpine και Μοvic Pro, περιμένουν τους επισκέπτες να τα πετάξουν και να επιδείξουν τις ικανότητές τους, ενώ οι λήψεις που θα πραγματοποιούν θα μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο σε οθόνες πλάσμα αλλά και από τα DJI Googles.
Δυναμική και ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι επίσης και η παρουσία της Xiaomi, της καινοτόμου εταιρείας τεχνολογίας που αναπτύσσεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς σε όλον τον κόσμο. Στην έκθεση παρουσιάζεται το πλήρες οικοσύστημα «έξυπνων» διασυνδεδεμένων προϊόντων, που είναι σήμερα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, αλλά και προϊόντα που αναμένονται το προσεχές διάστημα. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα ολοκαίνουργια Smartphones Mi A1, Redmi Note 5A, το εκπληκτικό Mi 6, καθώς και τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Mi Mix 2 . Επίσης, θα ανακαλύψουν λύσεις για το έξυπνο σπίτι, όπως το Air Purifier, το Mi Box, το Rice Cooker, τα νέα εντυπωσιακά laptops της οικογένειας Mi Air, αλλά και τα πρωτοποριακά πατίνια και ποδήλατα της Xiaomi.

Η έκθεση “Τhanks to Tech” οργανώνεται από την Κωτσόβολος, στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου “The Mall Athens” και προσκαλεί το κοινό σε τρία συνεχόμενα τριήμερα γεμάτα τεχνολογία: 24-26/11, 1-3/12 & 8-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ