Skip to main content

Κέντρο Τύπου

iSquare: Έρχεται το Apple Watch με Cellular στην Κύπρο για κλήσεις, μηνύματα και γνωστοποιήσεις, χωρίς τη χρήση τηλεφώνου.

Η εταιρεία iSquare, o Επίσημος Διανομέας προϊόντων της Apple σε Κύπρο και Ελλάδα, ανακοινώνει πως από τις 17 Ιουνίου ξεκινά η εμπορική διάθεση του μοντέλων Apple Watch GPS + Cellular τελευταίας γενιάς στην κυπριακή αγορά. Τα συγκεκριμένα μοντέλα Apple Watch υποστηρίζουν τη χρήση κινητού δικτύου απευθείας στα Apple Watch, που επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων, ανταλλαγή μηνυμάτων και λήψη γνωστοποιήσεων με ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Η δυνατότητα αυτή καθίσταται εφικτή μέσω της τεχνολογίας της eSim, μιας ψηφιακής κάρτας SIM που υποστηρίζει την ενεργοποίηση ενός προγράμματος κινητού δικτύου από πάροχο, χωρίς τη χρήση της φυσικής κάρτας nano-SIM.

Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη στην Κύπρο από την Cytamobile-Vodafone.

Το Apple Watch με Cellular αποτελεί πρακτικά μία απόλυτα αυτόνομη συσκευή που προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης και ελευθερία χωρίς όρια. Συγκεκριμένα, ο χρήστης απολαμβάνει, με πλήρη ανεξαρτησία από το κινητό του τηλέφωνο, ροή μουσικής, επικοινωνία μέσω κλήσεων, μηνυμάτων ή των αγαπημένων του εφαρμογών, χρήση προγράμματος περιήγησης και απομακρυσμένο συγχρονισμό δεδομένων υγείας. Παράλληλα, με τη λειτουργία Επείγον SOS μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε βοήθεια απευθείας από τον καρπό του μόνο με τη χρήση του ρολογιού.

Η νέα σειρά προϊόντων Apple Watch με GPS + Cellular θα είναι διαθέσιμα από 10/6 για προπαραγγελία ­στην Κύπρο από 349 μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare.

Μπορείτε να κατεβάστε από το παρακάτω link τις σχετικές φωτογραφίες:

https://www.isquare.gr/sites/default/files/newsroom/2022/cyprus_launch_apple_watch_gps_cellular/apple-watch-gps-cellular.zip

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ