Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Mac, iPad και γραφίδες Wacom - Η iStorm παρουσιάζει τον πιο δημιουργικό συνδυασμό ψηφιακής σχεδίασης

 Η δημιουργικότητα και η έμπνευση απογειώνονται αυτή την εβδομάδα στο iStorm. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, το κατάστημα iStorm, εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall, θα φιλοξενήσει τον καταξιωμένο γραφίστα και καθηγητή γραφιστικής της σχολής ΒΑΚΑΛΟ Art and Design College, κ. Αλέξανδρο Κοκκόλα, το Νίκο Κούτση καθώς και άλλους καταξιωμένους γραφίστες και σπουδαστές του κολλεγίου, σε μία μοναδική επίδειξη των δυνατοτήτων των γραφίδων Wacom σε συνδυασμό με Mac και με iPad. 

Η παρουσίαση θα γίνει σε συνεργασία με τη σχολή ΒΑΚΑΛΟ Art & Design College καθώς και με το Σύλλογο αποφοίτων Βακαλό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες γραφίστες αλλά και σε ερασιτέχνες και φοιτητές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις γραφίδες καθώς επίσης και να εξασκηθούν στη χρήση τους. 
 

Όσοι από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για τα παρακάτω δώρα:

Ένα (1) Bamboo Pad USB 

Ένα (1) Bamboo Pad Wireless

Ένα (1) Intuos Pen

Τρία (3) Bamboo Stylus solo

Πέντε (5) Bamboo Stylus mini

Τα δώρα είναι προσφορά της εταιρείας Αmy, που διαθέτει τα προϊόντα Wacom στην Ελληνική αγορά. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, να αποκτήσουν την Intuos Creative Stylus 2 με 10% έκπτωση και τα υπόλοιπα προϊόντα της Wacom με 5% έκπτωση, αξιοποιώντας έτσι τη μοναδική προσφορά της iStorm και της Amy. Επιπλέον, η έκπτωση 10% στην Intuos Creative Stylus 2 θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, με κάθε αγορά υπολογιστή Mac ή iPad. 

Η παρουσίαση θα γίνει στον 1ο όροφο εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall, απέναντι από το κατάστημα iStorm:

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00 – 20:30 και

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, ώρα 13:00 – 15:00 & 17:00 – 19:00 

Τις εκδηλώσεις και παρουσιάσεις της iStorm, μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ