Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Νέες έξυπνες, φορητές συσκευές ΕCOFLOW από την Info Quest Technologies

Νέο ψυγείο,  νέo air condition και νέα χλοοκοπτική μηχανή. Όλα έξυπνα, όλα φορητά, όλα οικολογικά.

H Info Quest Technologies, επίσημος συνεργάτης της Ecoflow για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων έξυπνων φορητών συσκευών Ecoflow στην αγορά. Η EcoFlow ξεκινώντας από τη δημιουργία πράσινων σταθμών ενέργειας, αξιοποιεί στα νέα της προϊόντα την καινοτομία που έχει αναπτύξει στη διαχείριση ενέργειας και την πράσινη λειτουργία, επαναπροσδιορίζοντας τη χρήση αγαπημένων, καθημερινών συσκευών.

Το Glacier είναι το πρώτο  διεθνώς  3 σε 1 φορητό ψυγείο που λειτουργεί ταυτόχρονα ως ψυγείο,  καταψύκτης και παγομηχανή.  Με το Glacier δεν χρειάζεται να στερηθεί κάποιος τα παγάκια, το παγωμένο αναψυκτικό ή το παγωτό του, όπου κι αν βρίσκεται, στον κήπο, στο camping, στο road trip. Έχει χωρητικότητα 38  λίτρα και αποσπώμενο διαχωριστικό που το χωρίζει σε δύο ζώνες με ανεξάρτητο έλεγχο θερμοκρασίας, από 10°C έως -25°C, ενώ μπορεί να παράγει 18 παγάκια σε μόλις 12 λεπτά.

Διαθέτει την ταχύτερη ψύξη σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά φορητά ψυγεία, καθώς αρκούν μόλις 15 λεπτά για να φτάσει η θερμοκρασία από τους 30°C στους 0°C όταν είναι άδειο -  Plug in μπαταρία 298Wh  για έως 40 ώρες ψύξη, με πολύ γρήγορη φόρτιση, μόλις σε 2,2 ώρες, και προηγμένες τεχνικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης, μειώνοντας την κατανάλωση στο μέγιστο. Η μπαταρία φορτίζεται είτε με σύνδεση σε μια κλασική πρίζα ΑC, είτε σε μία 12/24B μπαταρία, όπως αυτή του αυτοκινήτου, είτε σε ένα σταθμό ενέργειας Ecoflow, είτε από ηλιακά πάνελ, ενώ η διαθέσιμη πρόσθετη μπαταρία (πωλείται χωριστά), επιμηκύνει τον χρόνο λειτουργίας της συσκευής.

Τo Wave 2 είναι  το πιο ισχυρό και συμπαγές φορητό air-condition της αγοράς και το πρώτο που διαθέτει και δυνατότητα θέρμανσης.  Παρέχει 5100 BTU ψύξης και 6100 BTU θέρμανσης και χρειάζεται μόλις 5 λεπτά λειτουργίας για να μεταβάλει τη θερμοκρασία  κατά 10 °C (από τους 30°C στους 20°C και αντίστροφα).  Παρέχει 8 ώρες λειτουργίας σε Eco Mode, είναι αθόρυβο, φορτίζει ταχύτατα, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και αποστράγγιση και είναι ιδανικό για κάθε εσωτερικό η εξωτερικό χώρο, τροχόσπιτο, ή σκάφος. Χρησιμοποιεί ψυκτικό υγρό Ρ290 χωρίς εκπομπές όζοντος και μπορεί να φορτίσει από ηλιακά panels για απόλυτα πράσινη λειτουργία.

Τέλος το Blade είναι η πρώτη έξυπνη, φορητή, ρομποτική χλοοκοπτική μηχανή στον κόσμο! Διαθέτει πληθώρα τεχνολογιών και λειτουργιών, για ένα απλό τριμάρισμα έως μία πλήρη περιποίηση του γρασιδιού, καθιστώντας μία από τις πιο κουραστικές και βαρετές εργασίες κηπουρικής, μία ξεκούραστη εμπειρία. Μέσω της ειδικής εφαρμογής της Ecoflow, σε ελάχιστα λεπτά καθορίζονται τα όρια και η διαδρομή που θα κινηθεί η μηχανή, ενώ ορίζονται και οι "απαγορευμένες" ζώνες, ώστε να αποκλειστούν χώροι  που μπορεί να υπάρχουν φυτά ή η πισίνα.Το Blade συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία X-ision με οπτικούς αισθητήρες LiDAR, ενώ μέσω της τεχνολογίας εντοπισμού θέση σε πραγματικό χρόνο Κinematic (RTK), προσαρμόζει τη διαδρομή του αποφεύγοντας να κολλήσει ή να χάσει κάποιο σημείο κοπής. Χάρη στον στιβαρό σχεδιασμό και τους μπροστινούς  κατευθυντικούς  τροχούς των 20 cm διασχίζει αβίαστα ανώμαλο έδαφος, κάνοντας ελιγμούς σε βράχους έως και 40 mm και ανεβαίνοντας σε κλίση έως 27°.  Η προηγμένη μπαταρία που διαθέτει επαρκεί για λειτουργία έως και 4 ώρες, με 4G, GPS και ενσωματωμένη eSim, προστατεύεται από κλοπή καθώς είναι εύκολος ο εντοπισμός του, ενώ ο ενσωματωμένος αισθητήρας βροχής ανιχνεύει τις κακές καιρικές συνθήκες, στέλνοντας αυτόματα το Blade πίσω στον φορτιστή του.

Το Blade ξεχωρίζει, όχι μόνο για την καινοτομία, αλλά και για το εξαιρετικό του design και είναι ένα από τα τρία προϊόντα της Ecoflow -  μαζί με τον φορητό σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας DELTA 2 και το φορητό ηλιακό πάνελ διπλής όψης 220W – που έλαβαν φέτος  βραβείο Red Dot Design 2023.

Tα νέα smart, προϊόντα της ECOFLOW είναι ήδη διαθέσιμα στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Info Quest Technologies για να αλλάξουν τη ζωή και των Ελλήνων καταναλωτών. Περισσότερες πληροφορίες στο:  https://www.infoquest.gr/el/ecoflow

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ