Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Ο ΕΠΑΦΟΣ αναλαμβάνει την υλοποίηση του «Ολοκληρωμένου Ψηφιακού Μαθητολογίου» για τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου

Ο ΕΠΑΦΟΣ, εταιρεία του Ομίλου Quest, ανέλαβε, έπειτα από ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό το  έργο "Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Μαθητολόγιο"  στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, αξίας € 100.000, μη περιλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Με τη νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα που θα υλοποιηθεί η σχολή θα περάσει στην ψηφιακή εποχή της εκπαίδευσης, καθώς όλα τα μέλη του οικοσυστήματος - σπουδαστές, εκπαιδευτικοί, συνεργάτες, γραμματεία, διοίκηση, υποψήφιοι και απόφοιτοι - θα επικοινωνούν μέσω του συστήματος.

Στο έργο περιλαμβάνεται, επίσης, η ψηφιοποίηση και εισαγωγή στην πλατφόρμα του αρχείου της Δραματικής Σχολής από την ίδρυσή της, το 1930. Βασικοί στόχοι του έργου είναι η ευχερέστερη συλλογή στοιχείων, η τεκμηρίωση, η διαφύλαξη, η εύρυθμη διαχείριση της πληροφορίας σχετικά με τη λειτουργία της Σχολής και η διεύρυνση της δυνατότητας πρόσβασης σε αυτήν. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα επιτευχθούν η βέλτιστη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων, η αύξηση της αποδοτικότητας, η μείωση της διοικητικής γραφειοκρατίας και η απλούστευση και προτυποποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η μεγάλη τεχνογνωσία του ΕΠΑΦΟΥ σε πληροφοριακά συστήματα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή υλοποίηση και εφαρμογή του νέου συστήματος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2025.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ