Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Ολοκαίνουρια iPhone 15 και iPhone 15 Pro, νέο Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2. Όλα τα νέα Apple Watch διαθέτουν επιλογές για μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

Η εταιρεία iSquare του Ομίλου Quest, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως η Apple ανακοίνωσε τα νέα iPhone 15 Pro με έναν καινούργιο, ελαφρύ σχεδιασμό από τιτάνιο, το iPhone 15 με λειτουργία Dynamic island, τα νέα Apple Watch Series 9 με προηγμένες τεχνολογίες και τo ανθεκτικό Apple Watch Ultra 2.

Τα νέα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, σχεδιασμένα από τιτάνιο υψηλής ποιότητας αεροδιαστημικού τύπου αποτελούν τα πιο ελαφριά και ανθεκτικά μοντέλα Pro που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει κουμπί Action, που επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύουν την εμπειρία τους με το iPhone. Οι ισχυρές αναβαθμίσεις στις κάμερες παρέχουν την ισοδύναμη λειτουργία επτά επαγγελματικών φακών με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, συμπεριλαμβανομένου ενός πιο προηγμένου συστήματος κύριας κάμερας 48MP που υποστηρίζει τώρα τη νέα υψηλή ανάλυση 24MP ως προεπιλογή. Άλλες σημαντικές νέες λειτουργίες είναι η επόμενη γενιά στη λειτουργία πορτρέτο με ελέγχους εστίασης και βάθους, βελτιώσεις στη λειτουργία Night mode και Smart HDR, καθώς και μια εξαιρετικά νέα κάμερα 5x Telephoto αποκλειστικά στο iPhone 15 Pro Max. Ο επεξεργαστής A17 Pro προσφέρει μια άλλου επιπέδου εμπειρία στα παιχνίδια και επαγγελματικές επιδόσεις. Tέλος, η νέα θύρα USB‑C είναι εξαιρετικά γρήγορη με ταχύτητες USB 3 - έως και 20 φορές ταχύτερη από το USB 2 - και σε συνδυασμό με νέες μορφές βίντεο, επιτρέπει ισχυρές επαγγελματικές διαδικασίες εργασίας που δεν ήταν δυνατές προηγουμένως.

Τα νέα iPhone 15 και iPhone 15 Plus διαθέτουν στο πίσω μέρος γυαλί εμπλουτισμένο με χρώμα και εντυπωσιακό ματ φινίρισμα, καθώς και ένα νέο περίγραμμα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τη λειτουργία Dynamic island και ένα προηγμένο σύστημα κάμερας σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους χρήστες να τραβήξουν φανταστικές φωτογραφίες από τις καθημερινές στιγμές της ζωής τους. Μια ισχυρή κύρια κάμερα 48MP προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και μια νέα επιλογή 2x οπτικού zoom παρέχει στους χρήστες συνολικά τρία επίπεδα οπτικού zoom - σαν να έχουν, δηλαδή, μία τρίτη κάμερα.

Όσον αφορά στα νέα Apple Watch, το νέο Apple Watch Ultra 2 φέρνει νέα χαρακτηριστικά στο πιο ικανό και ανθεκτικό έξυπνο ρολόι της Apple συμπεριλαμβανομένου του ισχυρού νέου S9 SiP, ενός νέου χειρισμού double tap, την πιο φωτεινή οθόνη που έχει ποτέ η Apple, μεγαλύτερο εύρος υψόμετρου και προηγμένες δυνατότητες για δραστηριότητες στο νερό.

Τέλος, το νέο Apple Watch Series 9 προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στο πιο δημοφιλές ρολόι στον κόσμο και έχει να παρουσιάσει ένα σημαντικό περιβαλλοντικό ορόσημο. Για πρώτη φορά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μια επιλογή με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα για οποιοδήποτε Apple Watch, ένα σημαντικό ορόσημο προς τον στόχο της Apple το 2030: να έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα σε όλη της την δραστηριότητα, την αλυσίδα εφοδιασμού και τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το 2030.

Οι προπαραγγελίες για τα νέα Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 ξεκινούν άμεσα και για τα νέα iPhone 15 Pro, iPhone 15 από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από 22 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να κατεβάστε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες.

https://www.isquare.gr/sites/default/files/newsroom/2023/new-apple-products-09-2023/new_apple_products_09_2023.zip

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ