Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Όμιλος Quest: Ολοκληρώθηκε o 5ος κύκλος του Quest Mini MBA

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του Quest Mini MBA, του προγράμματος επιμόρφωσης εργαζομένων, που έχει σχεδιασθεί από το Alba Graduate Business School αποκλειστικά για τις ανάγκες του Ομίλου.

Στο πρόγραμμα διάρκειας 126 ωρών συμμετείχαν 37 επιλεγμένα στελέχη από όλες τις εταιρείες του Ομίλου, λαμβάνοντας επίκαιρες γνώσεις σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων που σχετίζονται με το σύγχρονο επιχειρείν.

Το πρόγραμμα Quest Mini MBA υλοποιείται κάθε δύο έτη με στόχο την ενίσχυση των εργαζομένων του Ομίλου με γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες στο νέο, συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και στην ανάπτυξη μιας ευρύτερης στρατηγικής οπτικής. Κάθε διετία επιλεγμένοι εργαζόμενοι από όλες τις εταιρείες του Ομίλου εκπαιδεύονται σε ενότητες, όπως διαχείριση της αλλαγής, καινοτομία, διαμόρφωση στρατηγικής, οικονομικά, management, marketing, κ.λπ. και εξοπλίζονται με γνώσεις που προσδίδουν αξία στους ίδιους και στον Οργανισμό. Μέχρι σήμερα, το Quest Mini MBA έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι του Ομίλου και με δεδομένη την αποδοχή και την αξία του προετοιμάζεται ήδη ο επόμενος κύκλος.

H εκπαίδευση και η ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τον Όμιλο Quest και ευθυγραμμίζεται με τις αρχές και τις αξίες του για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Quest έχει θέσει ως στόχο,  στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την αύξηση κατά 10% των ωρών εκπαίδευσης του προσωπικού έως το 2025 και διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού, που με δομημένο και οργανωμένο τρόπο σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα επιμόρφωσης για όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων.

Στην τελετή αποφοίτησης του 5ου κύκλου του Quest Mini MBA που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Alba,  παραβρέθηκε όλη η Ανώτατη Διοίκηση του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την αξία που δίνει ο Όμιλος Quest στην ανάπτυξη των εργαζομένων του.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ