Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Tη νέα γενιά iPhone 13 Pro και iPhone 13 με ασύλληπτη ισχύ, το ολοκαίνουριο Apple Watch Series 7, καθώς και τα νέα iPad mini και iPad ένατης γενιάς παρουσίασε χθες η Apple

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως η Apple ανακοίνωσε στο χθεσινό, διαδικτυακό Apple Event την κυκλοφορία της νέας γενιάς iPhone 13 Pro και iPhone 13 με επανασχεδιασμένο σύστημα κάμερας και ασύλληπτη επεξεργαστική ισχύ. Παράλληλα, παρουσίασε τη νέα γενιά Apple Watch Series 7 που διαθέτει ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό σχεδιασμό και αισθητά μεγαλύτερη οθόνη, καθώς και τα νέα iPad mini και iPad ένατης γενιάς με ισχυρούς επεξεργαστές, τη λειτουργία Center Stage και οθόνη True Tone. Όλα δουλεύουν άψογα σε συνδυασμό με τα νέα προηγμένα λειτουργικά συστήματα που απογειώνουν το οικοσύστημα των συσκευών της Apple.  

Η σειρά iPhone 13 Pro σχεδιάστηκε για να ξεπεράσει τα όρια ενός smartphone. Τα δύο μοντέλα εισάγουν μια ολοκαίνουρια οθόνη Super Retina XDR με ProMotion και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Το σύστημα επαγγελματικής κάμερας αναβαθμίστηκε με νέες τεχνολογίες στις Ultra Wide, Wide και Telephoto που φέρνουν εντυπωσιακές, νέες δυνατότητες στη λήψη φωτογραφιών, όπως η μακροφωτογραφία και η έως 2,2x φορές βελτιωμένη απόδοση χαμηλού φωτισμού. Οι καινούριες λειτουργίες υπολογιστικής φωτογραφίας, όπως τα Photographic Styles, εξατομικεύουν την εμφάνιση των εικόνων στην εφαρμογή Κάμερα, ενώ και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν πλέον Νυχτερινή λειτουργία σε όλες τις κάμερες. Το βίντεο κάνει ένα τεράστιο άλμα με τη λειτουργία Cinematic mode για όμορφες μεταβάσεις σε βάθους πεδίου, μακροβίντεο, Time-lapse, Slo-mo, καθώς και ακόμα καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max υποστηρίζουν επίσης 5G σύνδεση με περισσότερες ζώνες για καλύτερη κάλυψη, μεγάλες βελτιώσεις στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, νέα χωρητικότητα αποθήκευσης 1TB και το Ceramic Shield για εκπληκτική αντοχή στις πτώσεις.

Η γενιά iPhone 13 διαθέτει πανέμορφο σχεδιασμό με κομψές, επίπεδες άκρες και διατίθεται σε πέντε υπέροχα, καινούρια χρώματα. Τα δύο μοντέλα εισάγουν σημαντικές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου του πιο προηγμένου συστήματος διπλής κάμερας που έχει κατασκευαστεί ποτέ για iPhone. Η επανασχεδιασμένη Wide κάμερα και η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις σε φωτογραφίες και βίντεο χαμηλού φωτισμού, έναν νέο τρόπο εξατομίκευσης της κάμερας με τα καινοτόμα Photographic Styles, καθώς και τη λειτουργία Cinematic mode, η οποία φέρνει μια εντελώς νέα διάσταση στην αφήγηση μέσω βίντεο. Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini διαθέτουν επίσης εξαιρετικά γρήγορη απόκριση και ενεργειακή απόδοση με τον επεξεργαστή A15 Bionic, μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργία της μπαταρίας, φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR που ζωντανεύει το περιεχόμενο, απίστευτη ανθεκτικότητα με το μπροστινό κάλυμμα Ceramic Shield, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, κορυφαία αντοχή στο νερό, βαθμολογίας IP68 και προηγμένη εμπειρία 5G.

H νέα γενιά Apple Watch Series 7 διαθέτει επανασχεδιασμένο design με προηγμένη Always-On Retina οθόνη που καλύπτει αισθητά μεγαλύτερη επιφάνεια και λεπτότερα περιγράμματα. Τα στενότερα περιθώρια επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση της περιοχής στην οθόνη, ενώ αλλάζει ελάχιστα τις διαστάσεις του ίδιου του ρολογιού. Ο σχεδιασμός του Apple Watch Series 7 είναι εκλεπτυσμένος με πιο μαλακές, στρογγυλεμένες γωνίες και η οθόνη έχει ένα μοναδικό, διαθλαστικό άκρο που κάνει τις προσόψεις και τις εφαρμογές να προσαρμόζονται άψογα με την καμπυλότητα της συσκευής. Το Apple Watch Series 7 διαθέτει επίσης βελτιστοποιημένη διεπαφή χρήστη, προσφέροντας μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα ευκολία στη χρήση, πληκτρολόγιο με μηχανική εκμάθηση καθώς και δύο μοναδικές όψεις ρολογιών, Contour και Modular Duo, σχεδιασμένες ειδικά για τη νέα συσκευή. Το Apple Watch Series 7 παρέχει διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας έως 18 ώρες, η οποία συμπληρώνεται τώρα με 33 % ταχύτερη φόρτιση.

Το ολοκαίνουριο iPad mini διαθέτει Liquid Retina οθόνη 8,3-ιντσών και έρχεται σε τέσσερα υπέροχα φινιρίσματα. Χάρη στον ισχυρό A15 Bionic επεξεργαστή το νέο iPad mini προσφέρει έως και 80% ταχύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά. Ενσωματώνει νέα θύρα USB-C που επιτρέπει ταχύτερη συνδεσιμότητα, ενώ τα Cellular μοντέλα υποστηρίζουν 5G σύνδεση και πιο ευέλικτες ροές εργασίας. Οι νέες προηγμένες κάμερες, η λειτουργία Center Stage και η υποστήριξη χρήσης του Apple Pencil δεύτερης γενιάς επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν καινούριους τρόπους λήψης φωτογραφιών και βίντεο, επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα ή καταγραφή των ιδεών τους για δημιουργικότητα χωρίς όρια.

Το iPad ένατης γενιάς διαθέτει τον ευφυή επεξεργαστή A13 Bionic που φέρνει ακόμα καλύτερη απόδοση και ευελιξία στο πιο δημοφιλές iPad, προσφέροντας παράλληλα ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Το νέο iPad είναι προσιτό και διαθέτει οθόνη 10,2-ιντσών Retina με True Tone, Ultra Wide μπροστινή κάμερα 12MP και λειτουργία Central Stage. Ταυτόχρονα υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil πρώτης γενιάς και του Smart Keyboard και λειτουργεί άψογα με το διαισθητικό iPadOS 15. Τέλος, το καινούριο iPad ενσωματώνει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Οι νέες σειρές προϊόντων iPhone 13 Pro, iPhone 13, Apple Watch Series 7, iPad mini γενιάς και iPad ένατης γενιάς θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare.

Μπορείτε να κατεβάστε από το παρακάτω link τις σχετικές φωτογραφίες:

https://www.isquare.gr/sites/default/files/images/newsroom/Images-Apple-Event-September-2021.zip

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ